Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Рівненщині рецидивіста підозрюють у пограбуванні та підпалі будинку. ФОТО

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває сусід потерпілої? 30-річний житель міста Здолбунів, який вчинив розбійний напад на 81-річну жінку та підпалив її будинок. 

Поліцейські встановили, що невідомий розбив вікно та проник до оселі. Обличчя зловмисника прикривала балаклава чи панчоха. Він зв’язав скотчем руки жінки та заклеїв рот, а потім виштовхав на вулицю.

Потерпіла звернулась за допомогою до сусідки, яка повідомила до поліції та викликала «швидку». У 81-річної здолбунівчанки діагностували травму голови, втім, із її слів, найімовірніше вона травмувалася від розбитого скла.

Коли пенсіонерка прийшла до сусідки, то побачила, що горить будинок. Унаслідок пожежі було знищено перекриття, покрівлю та меблі на мансардному поверсі. Слідчо-оперативна група за результатами огляду виявила у непошкоджених кімнатах безлад. Чи було щось викрадено —  встановлюватиметься у ході досудового розслідування.

«У результаті проведених першочергових розшукових заходів та слідчих дій, зокрема й обшуків, поліцейським вдалося вийти на слід зловмисника, — зазначив заступник начальника відділення поліції № 6 (м. Здолбунів) — начальник слідчого відділення Петро Калюш. — 30-річного здолбунівчанина затримали».

Чоловік, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків, показів поки не дає та в скоєному не зізнається.

Втім, під час невідкладного обшуку в його оселі поліцейські виявили та вилучили липку стрічку, одяг й взуття зі слідами крові та запахом паливно-мастильних матеріалів. Також у будинку знаходилися й аналогічні речовини у різних ємностях.

30-річному зловмиснику вже повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу. 

Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Як повідомив Петро Калюш, за результатами призначених експертиз та встановлення вартості збитку вирішуватиметься питання про повідомлення здолбунівчанину про підозру у вчиненні підпалу будинку.

За матеріалами ВК ГУНП у Рівненській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Сили оборони продовжують зосереджувати основні зусилля на недопущенні просування противника в глибину нашої країни, зриві виконання ним ...

Від початку доби противник зосереджує найбільші зусилля на Куп’янському та Покровському напрямках. Наші війська мужньо тримають оборону,...

Про смерть водія маршрутного таксі, якого доставили з тілесними ушкодженнями до лікарні Кременчука 9 травня, поліцію повідомили медики 1...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️6:33, 16:20, 18:00, 20:15, 21:15, 21:45 м. Харків. Внасл...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

X