Перейти до основного вмісту

ДТП

У Польщі назвали ймовірні причини смертельної ДТП, у яку потрапив автобус з українцями

Польська прокуратура говорить про 2 можливі причини смертельної аварії, у яку потрапив автобус з українцями : несправність автобуса або неуважність водія. Важкими також були погодні умови - йшов мокрий сніг.

Нагадаємо, ДТП сталася 21 березня о 23-ій годині. Автобус протаранив відбійник і перевернувся, у ньому їхали десятеро громадян України. Одна людина загинула на місці, п'ятьох ми доставили в лікарні. Чотирьох українців, які були у нормальному стані, завезли в гуртожиток.

Вдалося з'ясувати, що водії автобусу, який прямував з Вроцлава у Чернівці, – родичі (син і батько). Син, якому 23 роки, знаходився за кермом – був тверезий. Він дивом вижив, адже найсильніший удар від зіткнення з відбійником припав на передню частину автобуса.

Другий водій, його батько, у момент зіткнення відпочивав. Для нього ця подорож стала останньою. Коли приїхала швидка, чоловік ще був живий, його реанімували, але сталося найгірше.

З вцілілими у ДТП українцями вже спілкувалися представники прокуратури, але пасажири в момент зіткнення спали, тому майже нічого з'ясувати не вдалося. Водія допитають незабаром.

У лікарнях перебуває п'ятеро пасажирів трагічного рейсу. У наших земляків переломи кінцівок, травми голови, в однієї людини переламаний хребет, але лікарі переконують, що життю жодного нічого не загрожує.

Місце трагедії багато хто в Польщі вже називає "проклятим", адже саме тут 6 березня перевернувся інший український автобус. Тоді загинуло 5 українців, десятки потрапили до лікарень.

Місцева влада обіцяє, що вже на цьому тижні встановить додаткові попереджувальні знаки, які інформуватимуть водіїв про наближення до небезпечної дороги.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближ...

Напередодні, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Воробʼївка Новгород-Сіверського...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ-Чоп у селі Зубра Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, ...

Аварія сталася в с. Надросся Погребищенської міської громади. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла SPARK не впорався ...

На дамбі неподалік села Благодатне зіткнулися вантажівка, рейсовий автобус та легковик. Попередньо встановлено, що 42-річний водій в...

X