Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Львівщині активісти блокували автозаправку, яка має відношення до Медведчука. ВІДЕО

На Львівщині, неподалік села Тростянець, активісти Національного корпусу заблокували заправку Glusco, яка має російське коріння та тісно пов’язана з Віктором Медведчуком.

Члени організації 25 березня облили будівлю заправки та бензоколонки червоною фарбою, заклеїли та замалювали вітрини інформаційними наліпками та написами.

Представники «Нацкорпусу» заявляють, що мережа АЗС попри обшуки СБУ, «без жодних проблем продовжує роботу в Україні, приносячи доходи спонсорам тероризму».

Окрім того, схожа акція відбулась напередодні у Київській області у «Нацкорпусі» заявили, що організували 24 березня «невеличкий рейд» автозаправками у Києві.

Члени «Нацкорпусу» закликали владу розширити санкції проти російського бізнесу в Україні, а українців не обслуговуватися на заправках Glusco.

У мережі АЗС Glusco розцінюють дії «Нацкорпусу» не як акцію протесту, а «організований групою осіб акт вандалізму, який не припустимий в правовій державі».

Там вже заявили, що зафіксували кожне пошкодження на заправках і передадуть всі фото- та відеоматеріали правоохоронцям, щоб стягнути з винних збитки.

Нагадаємо, 2 тижні тому СБУ провела обшуки в мережі заправок Glusco. Після цього було розпочате кримінальне провадження за 4-ма статтями Кримінального кодексу. Зокрема, за легалізацію чи відмивання майна, одержаного злочинним шляхом; зловживання владою; незаконне виготовлення підакцизних товарів; ухилення від сплати податків.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 15-річна Діана Кобзар, 17-річний Вітя Азаров та 15-річна Ангеліна Фадєєва – усі вони зникли на тимчасово окупованих територіях Хер...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Камілу Неронову з Харківщини. Дівчинка мешкала у прикордонному з росією селищі міського типу Козача Лопан...

Ми розшукуємо 13-річного Ваню Горбачевського, який зник у тимчасово окупованому Скадовську 1-го червня 2023-го року. Якщо ви знаєте б...

Службі розшуку дітей вдалося встановити ймовірне місцезнаходження Маргарити Носової. Ще два роки тому про зникнення дівчинки повідоми...

Напередодні, о 20:32, у 12-типоверховому житловому будинку на пр. Перемоги у Харкові сталася пожежа. Горіла одна з квартир на першому по...

X