Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Сліди крові у квартирі: Крищенко розповів подробиці резонансного вбивства ветерана АТО. ВІДЕО

У поліції розповіли деталі резонансного вбивства громадського активіста і ветерана АТО на позивний «Ташкент» Олександра Мандрича, якого зник декілька днів тому.

Як розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко, ще 25 березня у четвер із заявою до поліції звернулася цивільна дружина потерпілого, яка виявила у квартирі, що у Печерському районі, безлад та сліди крові.

З'ясувалося, що днем раніше потерпілий мав конфлікт із молодиками. Коли вранці заявниця вирішила навідати співмешканця, то побачила у помешканні розкидані речі, сліди крові на стіні та підлозі.

«Ми опитали свідків, які повідомили, що бачили біля під'їзду групу невідомих осіб та запам'ятали авто, на якому вони приїхали. По місту було введено спеціальну поліцейську операцію. За добу ми оперативно встановили ймовірних злочинців. У ході оперативно-розшукових заходів виявили тіло потерпілого з численними ножовими пораненнями у канаві лісосмуги за територією Києва», - сказав Крищенко.

Правоохоронці допускають, що зловмисники вбили Мандрича у його ж квартирі, на його тілі експерти виявили численні ножові поранення,  а потім його тіло вивезли за межі столиці та спробували заховати.

Напередодні затримали трьох підозрюваних у вбивстві. Це – два уродженці Луганської області та мешканець Києва. Зловмисники раніше неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців.

Розпочато кримінальне провадження. Зловмисникам оголосили підозри. Вирішується питання щодо обрання підозрюваним безальтернативних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Наразі поліцейські з’ясовують мотиви злочину та встановлюють можливих співучасників. Як розповів Крищенко, їх може більше.

Досудове розслідування триває.      

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Кізомис, Дніпровськ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по місту Харків не зафіксовано. ▪️ Ар...

У ніч на 28 квітня 2024 року противник атакував 4-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракето...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі "У ніч на 28 квітня на Миколаївщині силами та засобами протип...

X