Перейти до основного вмісту

ДТП

На Новоірпінській трасі " Москвич" після ДТП з катафалком зім'яло, загиблих вирізали із авто. ВІДЕО

Жахлива автотроща трапилася напередодні на Новоірпінській трасі. Тут катафалк, який перевозив небіжчика в труні, зіткнувся з «Москвичем» і перекинувся. 

ДТП сталося близько 16:00 год. «Москвич» їхав у бік Києва, а катафалк на Ірпінь.

На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні, медики і рятувальники. Тіла загиблих вирізали з «Москвича». Всі деталі встановить слідство.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Москвич» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з мікроавтобусом «Рено Мастер».

Удар був настільки потужний, що мікроавтобус перекинувся, а " Москвич" зім'яло, як папір, не залишивши людям шанс на порятунок.

Внаслідок автопригоди загинули водій та пасажир легковика. Їх вирізали із авто. Ще одну пасажирку «Москвича» рятувальники деблокували за допомогою спеціальних інструментів та передали лікарям.

У салоні “Renault” знаходився водій і пасажир, які, на щастя, були пристебнуті ременями безпеки, тому уціліли. Втім, водій отримав тілесні ушкодження. Також В автомобілі ритуальних послуг був небіжчик. Труну після ДТП перевантажили і відвезли.

На місці працювала слідчо-оперативна група, патрульні, медики і рятувальники. Правоохоронці опитали свідків автопригоди.

Після завершення перевірки події буде надана правова кваліфікація. Всі деталі смертельної автотрощі встановить слідство.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

У Житомирі поліція встановлює обставини ДТП, в якій водій кросовера зіткнувся з електроопорою 22 квітня близько 21:00 до поліції наді...

У с. Нижні Синівці трапилася аварія. Унаслідок зіткнення двох мотоциклів постраждала пасажирка, 17-річна буковинка. З травмами голови ме...

Повідомлення про автопригоду надійшло на спецлінію 102. Слідчий слідчого управління встановив, що між населеними пунктами Красносілля...

Дві дорожньо-транспортних пригоди трапилося на дорогах Тернопільської області минулих вихідних. Один чоловік загинув, а двоє з тілесними...

Сьогодні вранці надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на території Іванківської громади поблизу с. Олива. ...

X