Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вбивство 19-річної студентки у Львові: хлопець зізнався, чому вбив кохану

Стали відомі подробиці резонансного вбивства 19-річної студентки Дарьї Косенок у Львові.

Як з’ясувалося, 19-річний бойфренд зізнався у вбивстві і розповів, що вбив свою кохану на ґрунті ревнощів. Принаймні так він пояснив свій вчинок поліції.

Нагадаємо, що тіло 19-річної Дарьї Косенок з множинними ранами знайшли ввечері 30 березня в орендованій квартирі будинку №36 на вул. Личаківській у Львові. Знайшла тіло і викликала поліцію власниця квартири, а бойфренд дівчини зник.

Про затримання підозрюваного у вбивстві львівська поліція повідомила вранці 31 березня.

«Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства, 19-річного мешканця Житомирської області. Оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно із колегами з Рівненської та Житомирської областей затримали його», – повідомили у поліції.

Як з’ясувалося, він переховувався в одному з хостелів Східниці.  Спершу хлопець втік зі Львова в Дрогобич, а звідти у Східницю, передає ZAXID.NET.

Відомо, що постійно у Львові хлопець не проживав, приїжджав сюди час від часу для зустрічей з Дарьєю. Кілька тижнів тому пара посварилися, хлопець забрав у дівчини телефон, і вона написала на нього заяву у поліцію. Але через кілька днів Дарья забрала заяву, пояснивши, що у неї немає претензій до хлопця.

За словами керівника Львівського районного управління поліції Павла Гарасима, Дарья та її хлопець зустрічалися близько двох років. У переддень вбивства пара винайняла квартиру на добу, а пізніше продовжила перебування ще на день. Перед трагедією, кажуть у поліції, ніхто з них не розпивав алкоголь.

Хлопець розповів, що того трагічного дня що у них виник конфлікт на ґрунті ревнощів, тому він схопив ніж і завдав  ударів дівчині. Тіло дівчини знайшли в одній із кімнат з 9-ма ножовими пораненнями у ділянці грудної клітки.

Бойфренд 19-річної Дарьї, знаючи, що на вході в будинок є камера, втікав через вікно. Сам він не працює, займався програмуванням.

Відкрито кримінальне провадження. Хлопцю інкримінують умисне вбивство. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "Російські терористи продовжують ракетний терор Одещини. З самого ...

У ніч на 20 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій област...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "У ніч на 20 квітня силами та засобами протиповітряної оборо...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Наддніпрянське, Зел...

X