Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Запоріжжі палій магазину та хати ще й поранив з рушниці двох людей. ВІДЕО

Працівники поліції встановили, що близько 05:00 невідомий чоловік за допомогою нафтопродуктів у пляшці, здійснив підпал одного з магазинів села Новоданилівка Пологівського району. Вогнем було пошкоджено частину будівлі та завдано матеріальної шкоди її власнику.

Пізніше, о 07:50 зловмисник у сусідньому селі Мала Токмачка в аналогічний спосіб здійснив підпал одного з приватних будинків. Його мешканці, будучи наляканими вибігли на подвір’я. Між пенсіонерами та фігурантом злочину виник словесний конфлікт, в ході якого останній зробив декілька пострілів з мисливської рушниці в бік своїх опонентів.

Потерпілих – 82-річного чоловіка та 57-річну жінку з численними тілесними ушкодженнями медики швидкої допомоги госпіталізували до лікарні.

Оперативики поліції провели низку невідкладних пошукових заходів: обхід житлових будинків, закладів торгівлі в місці скоєння злочину, опитали потерпілих, встановили свідків та очевидців злочину, переглянули відео з камер спостереження, тим самим встановили особу зловмисника. Ним виявився 52-річний мешканець села Новоданилівка.

На його пошуки було орієнтовано увесь особовий склад відділення поліції. Крім того, з метою затримання озброєного зловмисника, керівництвом поліції Запорізької області залучено підрозділ спецпризначенців.

Під час огляду прилеглої до місць скоєння злочинів територію, в піщаному кар’єрі, неподалік села Новоданилівка, працівники поліції виявили легковий автомобіль, який належить розшукуваному.

Крок за кроком правоохоронці вийшли на слід зловмисника та затримали його.

З метою встановлення всіх обставин справи затриманого було доставлено до відділення поліції. Крім того, правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження рушницю, з якої були здійснені постріли.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у скоєних ним злочинах. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Досудове  розслідування триває.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафікс...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Окупанти обстріляли цивільну автівку та будинок — є загибл...

Вчора, о10:10 ворог обстріляв КАБами Харків. Пошкоджені будівля установи, гаражі, автівки, приміщення залізниці, залізнична станція. Пос...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 383 рази вдарили по Запорізькій облас...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Минулого вечора ворог тричі обстріляв Нікополь. Застосу...

X