Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Борисполі іноземець тяжко поранив співвітчизника кухарським ножем. ВІДЕО

Опівночі до поліції надійшов тривожний виклик з місцевої лікарні про те, що до них привезли чоловіка у важкому стані з численними пораненнями, який наразі перебуває в операційному відділенні.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група та по тривозі були підняті оперативники Бориспільського районного управління поліції. Нічний час та перебування потерпілого без свідомості не стали на заваді поліцейським у встановленні всіх обставин вчинення злочину.

Під час проведення розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили обставини події, а також особу чоловіка причетного до вчинення злочину.

Як з’ясували поліцейські, двоє громадян Китайської Народної Республіки проживали та працювали в місті Бориспіль. Вони винаймали приміщення, де виготовляли напівфабрикати та були партнерами по роботі. 

В результаті конфлікту щодо розподілу грошей, один із партнерів схопив ніж для порубки м’яса та наніс тяжкі тілесні ушкодження іншому. В результаті сварки 31-річний чоловік отримав травматичну ампутацію трьох пальців лівої та одного пальця правої кисті, а також множинні рани ніг та голови. Після цього зловмисник залишивши колегу, який стікав кров’ю, зібрав свої речі у валізу та зник у невідомому напрямку.

На пошуки зловмисника були орієнтовані усі наряди Бориспільського районного управління поліції, а також Батальйону патрульної поліції.

Чітка взаємодія та співпраця поліцейських підрозділів Бориспільського гарнізону дала змогу вже вранці затримати правопорушника в міжнародному аеропорту «Бориспіль» під час спроби покинути територію України.
За допомогою перекладача зловмисник зізнався у скоєному та вказав місце знаходження знаряддя вчинення злочину, а також місце, де залишив автомобіль, на якому зник.

Іноземця затримано

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. 

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "За добу ударів по м. Харків не зафіксовано. Артилерійсь...

X