Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Львові один шкуродер викинув з балкону кошенят, а інший пухнастика своєї падчерки

У Львові патрульні встановили причетних до жорстокого поводження з тваринами. Дві нічні зміни підряд шокували патрульних викликами про жорстоке поводження над котами.

Один із викликів надійшов на вулицю Івана Сірка, де зі слів заявниці, чоловік викинув з балкону четвертого поверху кошенят. У цей момент на вулиці перебували діти, які все побачили.

Разом із заявницею патрульні 4 батальйону піднялися до квартири 72-річного чоловіка. Останній не заперечив, що він викинув кошенят. Львів’янин пояснив, що вони йому заважали нявканням.

У помешканні було ще троє котів, які зі слів чоловіка, йому не потрібні. Він погодився їх віддати сусідам. На жаль, після падіння, одне з чотирьох кошенят загинуло.

В поліції розпочали кримінальне провадження - жорстоке поводження з тваринами вчинені з особливою жорстокістю або у присутності дітей. Карається позбавленням волі на термін від п’яти до восьми років.

Другий випадок трапився на вулиці Любінській. За словами трьох очевидців, чоловік викинув кота з 6-го поверху. Він впав на тротуар та отримав ушкодження. Тварина заповзла під припарковані автомобілі.

Патрульні 4 батальйону встановили власницю кота. Нею виявилася 12-річна дівчинка, а чоловіком, який, ймовірно, вчинив це, був її вітчим. 33-річний львів’янин не заперечив, що зробив це. Пояснив свої дії тим, що кіт лазив на столі і після нього лишалася шерсть.

Очевидець та власниця кота відвезли тварину до ветеринарної клініки. Діагноз — множинні переломи.

На цей раз також розпочали кримінальне провадження, Справу кваліфікували як жорстоке поводження з тваринами. Карається штрафом від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на термін до 6-ти місяців або обмеженням волі на термін до 3-ох років.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

X