Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

На Київщині знайшли живим зниклого 2-річного Богдана. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

Зниклого 2-річного Богдана Уніченка, якого шукали майже добу на Київщині, знайшли. На щастя, живим і неушкодженим.

Про це повідомив керівник поліції області Андрій Нєбитов.

«Знайшли хлопчика! Це найкращій у житті подарунок оперативникам поліції Київської області на День карного розшуку», — написав він.

Нагадаємо, надзвичайна подія трапилася у селі Рагівка. Мати помітила, що її син зник напередодні близько 16-ї години, однак звернулася у поліцію аж через 5 годин, коли вже почало сутеніти.

Як саме зник малюк, ТСН розповіли у пресслужбі поліції Київської області.

Батько вирішив піти до лісу, аби нарубати дров. Дитина пішла разом з ним. Батько сказав, аби син йшов до будинку, оскільки він розташований біля лісу. Дитина розвернулася і пішла та, схоже, заблудилася.

Для пошуків хлопчика розгорнули масштабна розшукову операцію. Вона тривали всю ніч і продовжилася сьогодні вдень. Малюка шукали близько 300 осіб, зокрема волонтери і всі небайдужі, прочісували сусідні села, залучали навіть авіацію.

Малечу знайшли аж за 5 кілометрів від населеного пункту, у болотяній місцевості у закинутій недобудованій будівлі.

Про це повідомила «Суспільному» Марина Ярмак, начальниця служби у справах дітей та сім'ї Поліської райдержадміністрації.

«З дитиною все гаразд, приїхала швидка, ніяких ознак травматизму чи поганого самопочуття в дитини немає», – зазначила вона.

Водночас батьки будуть нести відповідальність по 184 ст. Сімейного кодексу «Невиконання батьківських зобов'язань».

«Відповідно, я як начальник служби у справах дітей поставлю цю сім'ю на облік в «сім'ї, яка опинилась в складних життєвих обставинах» і вона буде під контролем», – повідомила Ярмак. 

Виснаженого і  стурбованого Богдана Уніченка оглянули лікарі. Зараз життю та здоров'ю дитини нічого не загрожує.

Як виявилось, малюк заблукав та не міг знайти шлях додому. Завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі хлопчика вдалося розшукати.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X