Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Херсоні поліцейські забрали з вулиці матір, яка жебракувала із 8-річною донькою. ФОТО

 

У Херсоні жінка на милицях жебракувала разом з 8-річною донькою. Це помітив випадковий перехожий і вирішив зателефонувати до поліції.

Чоловік повідомив, що по вулиці Суворова звернув увагу на жінку, біля якої знаходилася маленька дівчинка і просила у людей милостиню.

Коли поліцейські приїхали за вказаною адресою, то побачили на лавці жінку з дитиною, яка дійсно просила у перехожих гроші.

Як зясувалося, жінці 46 років і вона з Одеської області. Пояснила, що ненадовго приїхала з донькою в Херсон на заробітки.

Мати стверджувала, що сама просила милостиню, а доньку залишала з сестрою вдома. Але цього разу дівчинку нібито не було з ким залишити і вона взяла її з собою «на роботу».

Дитина була одягнута охайно, не занедбана. Але вона не відвідує школу і разом з матір’ю постійно переїжджає у різні міста. В Херсоні вони винаймають квартиру.

Поліцейські перевірили умови тимчасового проживання матері і дитини. У квартирі було наявно все необхідне.

Жінка пообіцяла більше не залучати дитину до занять жебрацтвом і краще займатися її вихованням.

Про подію поліцейські повідомили у службу у справах дітей та ювенальних поліцейських. Щодо жінки складено адміністративний протокол. За батьківський недогляд матері загрожує штраф.

Щоб підтримати дитину, поліцейські подарували їй м’які іграшки та купили солодощі. А матері правоохоронці придбали необхідні продукти харчування і порадили якнайшвидше нагодувати доньку.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Херсонська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

X