Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Куля пройшла навиліт: у Черкасах у тирі важко поранили 14-річного підлітка. ВІДЕО

У Черкасах лікаря борються за життя 14-річного підлітка, якого під час занять з кульової стрільби важко поранили в голову.

Про це повідомили в Обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської облради та в поліції.

Нещастя трапилося 19 квітня у  тирі дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) №2, яка розташовується в приміщенні міської гімназії №9. Хлопець є учнем однієї зі шкіл міста.

На місце події викликали швидку. Фельдшерська бригада прибула дуже оперативно, а ще за кілька хвилин приїхала реанімаційна лікарська бригада.

Підліток перебував у критичному стані без свідомості, мав проблеми з диханням та кровотечу з голови. Його доправили до реанімації Черкаської обласної дитячої лікарні.

Як з’ясувала поліція, учень 9 класу під час тренування з кульової стрільби, отримав поранення в голову, а тренер-викладач в цей час вийшов з приміщення тиру. Речові докази з місця події поліцейські вилучили та відправили на відповідні експертизи.

За попередньою інформацією, в лікувальному закладі у підлітка настала зупинка дихання, тож його перевели на штучну вентиляцію легень.

Наразі відомо, що хлопця прооперували, кулю вдалося дістати з голови. Про це розповів головний лікар Черкаської обласної дитячої лікарні Микола Кондрацький, пише видання "Вичерпно".

"Операція минула нормально, але фактично куля пройшла на виліт, вона повністю прошила мозок", — розповів він.

Нині хлопець перебуває в комі, тиск - нестабільний. Ще існує велика загроза його життю. Жодних прогнозів медики поки не дають.

Тренера допитали та затримали. На разі його відсторонено від роботи.

Відкрито кримінальне провадження за трьома статтями Кримінального кодексу. Справу розслідують як замах на умисне вбивство, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами та недбале зберігання вогнепальної зброї і бойових припасів.

Поліція встановлює всі обставини події.

Водночас у міськраді переконують, що департамент освіти та гуманітарної політики від сьогодні почне проводити перевірки усіх приміщень тирів, у яких відбуваються заняття із кульової стрільби.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Черкаська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: Вдень ворог завдав ракетного удару по Одеському району. Наразі ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️01:17 м. Харків. Окупанти завдали ударів «шахедами». Вна...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем опинилися Херсон, Анто...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 246 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "▪️Цієї ночі в Павлоградському районі оборонці збили 5 ...

X