Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Розчленував тіло та склав у сумку: у Києві затримали підозрюваного у жахливому вбивстві

У Києві знайшли і затримали чоловіка, якого обґрунтовано підозрюють у вбивстві і розчленування тіла людини.

Як повідомляла "Магнолія-ТВ", на страшну знахідку натрапив киянин на пустирі у Голосіївському районі столиці. Поблизу провулка Моторного сьогодні зранку він виявив сумку, у якій знаходилося розчленоване тіло без голови.

Про це чоловік негайно заявив у поліцію. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, експерти та кінологи.

Загиблим виявився 34- річний мешканець столиці, раніше судимий за вчинення корисливих злочинів.

Як розповів керівник поліції Києва Андрій Крищенко, протягом 7-ми годин правоохоронці встановили та виявили чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.

Ним виявився 30-річний місцевий мешканець, раніше неодноразово судимий. Попередньо з’ясувалося, що він був знайомий із загиблим. Напередодні вони розпивали спиртні напої, між ними виник конфлікт. У результаті 30-річний чоловік схопив ніж, кілька разів вдарив ним по тулубу опонента. Далі, аби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та фрагменти склав у сумку, яку вивіз у безлюдне місце в районі провулка Моторний.

Правоохоронці провели невідкладний обшук у помешканні зловмисника, де виявили та вилучили речові докази, зокрема голову загиблого, все направили на експертизу. Із затриманим спілкуються слідчі.

За фактом умисного вбивства в поліції розпочато кримінальне провадження. Затриманого загрожує загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Слідчі готують зловмиснику повідомлення про підозру та клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X