Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Рівненщині чоловік переїхав трактором 4-річну дитину. ВІДЕО

Нещасний випадок трапився на Рівненщині. У селі Зносичі Сарненського району чоловік  переїхав на тракторі 4-річну дитину.

Про це інформує Рівненський обласний центр екстреної медичної допомоги.

23-річний молодик обробляв земельну ділянку на тракторі і взяв до машини маленького хлопчика. Під час руху малюк раптом випав та потрапив під колесо.

26-річний батько хлопчика був поруч та одразу ж викликав «швидку». За отриманим повідомленням негайно виїхали і поліцейські офіцери Немовицької територіальної громади. Вони саме патрулювали у селі Тинне, яке знаходиться орієнтовно за 7 кілометрів від Зносич.

Чоловік із дитиною на руках, а також місцева фельдшерка, пересіли у службове авто та поїхали назустріч «швидкій», яка їхала із райцентру.

Медики оглянули дитину. Він був у свідомості. Надали необхідну медичну допомогу та терміново госпіталізували до Сарненської центральної районної лікарні.

У потерпілого діагностували численні травми різного ступеня. Із Сарненської ЦМЛ його доставили до реанімаційного відділення Рівненської обласної дитячої лікарні у стані середньої тяжкості.

Утім, зі слів медиків, нині його життю нічого не загрожує. Сьогодні стан дитини покращився. Хлопчика вже перевели з реанімації в хірургічне відділення обласної дитячої лікарні. У дитини виявився перелом гайморових кісток, але без зміщення. Медики кажуть, малюк не потребує хірургічного втручання. Він перебуває в палаті з батьком, пише "Радіотрек".

Як з’ясували поліцейські, 23-річний житель села Зносичі, якого 26-річний односелець допустив до керування власним трактором, не мав посвідчення водія.

За результатами медичного огляду кермувальник трактора був тверезий. У нього також відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння. Транспортний засіб вилучений та поміщений на спецмайданчик.

В поліції розпочато кримінальне провадження. Справу кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху та допуск до керування транспортним засобом особи, яка не має права керування ним. Слідчі встановлюють усі обставини події.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Рівненська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X