Перейти до основного вмісту

ДТП

Мажор на Infinity, який потрапив у смертельну автотрощу у Києві, вже скоював п’яне ДТП, - Геращенко. ВІДЕО

25-річний водій, який скоїв страшну смертельну авторощу у центрі Києва, вже потрапляв у пяне ДТП, але суд його не позбавив водійський прав.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

«Не можу не сказати про те, що 20 квітня 2020 року цей же Павло Б. був затриманий патрульними у Вінницькій області за водіння в нетверезому стані. Патрульні зробили свою справу. А ось суд - ні. Суддя Вінницького міського суду, Ковбаса Юрій Петрович, не знайшов за 3 місяці часу розглянути адміністративний протокол, оштрафувати Павла Б. на 10 200 гривень і позбавити його прав на рік, як це наказує Закон», - написав Геращенко.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», жахлива смертельна автотроща трапилася сьогодні в центрі Києві. На бульварі Лесі Українки, що в Печерському районі столиці, вщент розтрощилася  елітна Infiniti.  

 «25-річний водій автомобіля "Infinity G25", рухаючись бульваром Л. Українки, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини після чого здійснив наїзд на дерево і опору світлофора», - йдеться у повідомленні поліції.

Як повідомляє "Телеграф", який побував на місці події, автомобіль з двома пасажирами на великій швидкості «розсікав» у напрямку до Бессарабки. На спуску водій не зміг впоратися з керуванням, злетів з дороги, зачепився об бордюр, і почав таранити все на своєму шляху: дерево, лавочку, був пошкоджений рекламний щит, що знаходився далеко від місця ДТП. Врешті-решт авто перекинулося, влетіло  і «обійняло» опору світлофора. Infinity фактично розлетілася на друзки, а саме авто зім’яло в ДТП, як папір.

Внаслідок ДТП миттєво загинула 18-річна дівчина. Важкі травми отримав і 25-річний водій. Їх обох затисло між сидіннями та панеллю приладів, рятувальники вирізали їх із авто.  Ще одна дівчина 19-ти років отримала травми і була госпіталізована.

Як повідомляє  «Київ Оперативний», аварія сталася через погоню, водій втікав від патрульних.

Молодого чоловіка затримали за статтею 208, при цьому тест показав 1.41 проміле алкоголю. В поліції стверджують, що зараз водій знаходиться у лікарняному закладі під охороною поліції.

Журналісти стверджують, що за кермом елітного авто був онук ексглави МВС Миколи Білоконя, втім в поліції цього не підтвердили.

Тим часом цю інформацію прокоментував Антон Геращенко.

«Я не знаю і не збираюся перевіряти, чи є Павло Б. родичем колишнього Міністра МВС Миколи Білоконя. Він повинен отримати те, що заслужив - тривалий термін позбавлення волі за позбавлення життя іншої людини», - зазначив він.

Наразі розпочато кримінальне провадження. Справу кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Зловмиснику уже повідомлено про підозру  та підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5-ти до 10-ти років. Досудове розслідування триває.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нагадаємо, подія сталася вночі 24 грудня 2023 року на пр. Центральному в районі Пушкінського кільця у Миколаєві. Тоді водій автомобіля M...

Смертельна автопригода у Рівненському районі: поліцейські встановлюють особу загиблої пішохідки ДТП сталася близько другої години ноч...

За підтримання публічного обвинувачення прокурором Київської міської прокуратури судом оголошено обвинувальний вирок 32-річному киянину ...

До поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Динівці Чернівецького району. У результаті зіткнення вантажного...

У Житомирі поліція встановлює обставини ДТП, в якій водій кросовера зіткнувся з електроопорою 22 квітня близько 21:00 до поліції наді...

X