Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліція Сумщини впродовж пари годин розкрила три навмисні вбивства. ФОТО

У першому випадку, до поліції Сум зателефонувала жінка та повідомила, що її подруга давно не виходить на зв'язок. А зараз із її квартири лунають дивні крики. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Сумського районного управління поліції.

Потрапивши до квартири сумчанки, поліцейські побачили на підлозі її тіло без ознак життя. Під час огляду тіла жінки експерти виявили тілесні ушкодження, які й стали причиною смерті.

Як з’ясували  працівники поліції, між 49-річною жінкою та її співмешканцем виникла словесна сварка. Під час якої 43-річний чоловік підхопився та почав наносити удари руками та ногами по тілу співмешканки.

У другому випадку, на спеціальну лінію «102» зателефонувала мешканка села Могриця та повідомила, що її співмешканець помер. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили на тілі чоловіка ножові поранення в області грудної клітини та живота.  Працівники поліції розпочали комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на з’ясування всіх обставин події.

Встановлено, що між жінкою та чоловіком під час «застілля» виник конфлікт. У ході якого вони спочатку посперечались, а згодом ущент розсварились. Однак жінка вирішила залишити «останнє слово» за собою. Для чого й скористалася ножем.

У третьому випадку події відбувалися у місті Лебедин. Там 25-річний чоловік, не втримавши агресії, взяв до рук скляну пляшку та ударив нею 79-річну знайому по голові. А потім, побачивши кухонний ніж, заподіяв декілька ударів ним у шию. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.

«Наразі співробітники управління карного розшуку, відділу кримінального аналізу, слідчі поліції затримали трьох громадян, які причетні до даних злочинів, - розповідає Валерій Строкач, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області. – Зловмисникам 43, 39 та 25 років. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру».

За даними фактами у поліції відкрили кримінальні провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 «Вбивство» Кримінального кодексу України. Слідство триває.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Харківської ОВА повідомив "10:51 1 травня м. Харків. Внаслідок обстрілу (https://t.me/synegubov/9281) пошкоджено 14 жит...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 368 разів вдарили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто дев’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доб...

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушен...

X