Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Вбивство 16-річної дівчинки на Полтавщині: в поліції розповіли нові подробиці

У резонансному вбивстві 16-річної дівчинки на Полтавщині, яку знайшли вбитою селі Бреусівка, з’явилися нові подробиці.

Як розповіли в поліції, перед своєю загибеллю дівчинка відпочила у компанії друзів: двох 15-річних хлопців, одного 20-річного молодика та ще однієї дівчини 17-ти років. Молодь пила алкогольні напої і, схоже, що міцні.

Поліцейські Полтавщини встановили особу, яка продала літр горілки неповнолітньому із компанії, в якій відпочивала померла. Це місцева 39-річна жінка. Саме вона 29 квітня продала з рук 15-річному хлопцеві літр оковитої.

А вже 30 квітня обабіч дороги в селі Бреусівка, Козельщинської територіальної громади, знайшли мертвою місцеву 16-річну дівчину, яка відпочивала саме з цією компанією.

За продаж алкоголю неповнолітнім поліцейські склали на жінку адміністративний протокол. Санкція статті передбачає штраф до 13 600 гривень.

Спершу судмедекперт повідомив, що смерть  дівчинки настала внаслідок алкогольної інтоксикації. Однак місцеві обурені таким висновком і вимагають справедливого розслідування і належних експертиз, адже на тілі загиблої були сліди побоїв.

Тим часом бабуся дівчинки-підлітка стверджує: судмедексперт сказав їй, що смерть була насильницькою (неповнолітню нібито оглушили та потім знущалися з неї), але попросив нікому не говорити про це, йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин».

Також  поруч з місцем біля дороги, де лежало тіло, виявили поламані кущі та сліди шин, а на рослинах знайшли частинки синьої фарби. Допускають, що тіло дівчини вивозили на околицю села.

Нагадаємо, за фактом смерті дівчини триває досудове розслідування за 3-ма статтями Кримінального кодексу України: вбивство, зґвалтування та залишення у небезпеці у безпорадному стані. 15-річному хлопцю повідомлено про підозру у зґвалтуванні померлої. Досудове розслідування триває.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Полтавська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв в...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі:  "За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Кізомис,...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X