Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

Дочка судді Печерського суду вибачилася за слова про «не наш Крим» і «українське бидло». ВІДЕО

Дочка судді Печерського суду Києва Крістіни Константінової Анастасія вибачилася за своє скандальне відео з грубими висловлюваннями на адресу українців та заявою про Крим.

Нагадаємо, напередодні студентка юридичного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка записала ролик, де висловилась про окупацію Криму та приїзд до столиці російського репера Басти.

За її словами, Україна має змиритися з тим, що втратила півострів, а тих, хто цькують її улюбленого виконавцю Басту за концерти у Криму, дівчина обізвала «українським бидлом». Відео дівчини було опубліковано у Телеграм-каналі Червоний Губер. Згодом його поширили мережею.

Вже сьогодні, 8 травня, Анастасія Константінова опублікувала відео із вибаченнями в Instagram.

Дівчина запевнила, що в жодному разі не хотіла образити громадян України й тих, хто захищає територіальну цілісність країни.

Своє минуле відео з "наїздами" на незадоволених приїздом російського репера Басти до Києва для концерту Анастасія назвала "емоційною позицією", оскільки є цінителем його творчості, але "не була обізнана про його політичні погляди".

"Якщо він дійсно підтримував анексію Криму, то я не поділяю цього", - сказала дівчина.

Тепер же ситуація кардинально змінилася. Анастасія каже, що її висловлювання були неправильними, і викликали "обурення і виправданий гнів". Що в дитинстві вона дуже любила відпочивати в Криму, і їй шкода, що "ця земля зараз тимчасово окупована".

Студентка висловилася про своїх батьків суддів, і заявила про готовність відповісти за сказані слова відповідно до закону.

"Так, я дійсно з сім'ї юристів, які поважають закон і Конституцію України... Я усвідомлюю, що я зганьбила їхні імена. І разом з тим мені 20 років, я є дієздатною людиною, і готова понести відповідальність за сказане", - каже Анастасія.

Студентка 3-го курсу університету Шевченка також розповіла про свій патріотизм.

"Також я хотіла сказати, що є патріотом своєї країни. Я народилася тут і виросла. Я поважаю людей, які захищають мою країну. Я за цілісність України. І я дійсно хочу бачити її єдність і процвітання", - сказала дівчина.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

16-річний Данило П'ятницький навчався у словацькому місті Бернолаково. Мама хлопця розповіла, що йому все подобалося за кордоном, він їй...

У Білій Церкві двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. За попередньою інформацією, один із них запропонував іншому залізти на д...

14-го квітня 13-річний Максим Півкопа рибалив на річці Сула неподалік села Стара Мусіївка, однак додому не повернувся. У день зникнення ...

Ми розшукуємо п’ятнадцятирічну Дар’ю Мирошниченко з Херсонщини. Дівчинка зникла ще в перший день повномасштабної війни і вже понад два р...

До поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок ви...

X