Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В Івано-Франківську обстріляли із гранатомета позашляховик. ВІДЕО

На Прикарпатті невідомі обстріляли позашляховик. Подія сталася в Івано-Франківську на одній із парковок напередодні близько опівночі.

Як повідомили у поліції, близько 23:25 надійшло повідомлення, що в обласному центрі на вулиці Галицька вибухнув автомобіль марки «BMW Х5».

На місце негайно прибули патрульні, слідчі, оперативники та вибухотехніки.

Попередньо правоохоронці встановили, що невідомі гатили зі сторони берега річки Бистриця-Солотвинська. Ймовірно, стріляли із ручного протитанкового гранатомета. Внаслідок обстрілу автомобіль вибухнув.

На щастя, в авто та поблизу нікого не було, тож постраждалих немає. В поліції розповіли, що власником авто є місцевий мешканець.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці опитали свідків, переглянули відео із усіх камер спостереження, які знаходяться поблизу. Всі речові докази направлено на експертизу. Поліція займається пошуком стрілка та його спільників.

Наразі відкрито справу одразу за двома статтями: про умисне знищення або пошкодження майна та незаконне поводження зі зброєю. Триває досудове слідство.

Тим часом франківський сайт «Курс» із посиланням на власні джерела повідомив, що автомобіль належить Тарасу Белзу (не плутати із повним тезкою франківським підприємцем Тарасом Павловичем Белзу). Право на користування BMW має відомий франківський дзюдоїст Давид Харебава, який також є керівником ГО «Хазард».

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X