Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Підліток, батьків якого забрав коронавірус, помер у лікарні після стрибка з мосту на Київщині

Лікарі не змогли врятувати життя 15- річному Денису Родікову після стрибка з мосту на Київщині. Він помер у лікарні сьогодні вранці. Про це повідомляє поліція Київщини.

Нагадаємо, напередодні підліток із села Липовий Скиток, Київської області, зранку пішов із дому, залишивши у соцмережах допис про те, що має намір покінчити життя самогубством.

Як повідомили у поліції, пошуки неповнолітнього почалися одразу після того як він пішов з дому, не чекаючи підтвердження його зникнення.

Правоохоронці відстежували камери відеонагляду, встановили всі можливі зв’язки зниклого та тримали постійний контакт з усіма рідними та друзями Дениса. Для пошуків хлопця були задіяні всі підрозділи поліції Фастівщини, оперативники, спецпризначенці, ювенальні поліцейські Київщини, підключили аеророзвідку та кіберполіцію.

Встановлено, що хлопець задля маскування викинув верхній одяг по дорозі, у селищі Калинівка.

Також у поліції оприлюднили останні кадри життя і відеозвернення хлопчика.

Поліція постійно моніторила повідомлення на спецлінію «102» та встановила, що саме в Києві хлопець стрибнув із мосту на бетонний тротуар. У тяжкому стані його доставили до лікарні. Зранку юнак помер.

За даним фактом поліція Київщини відкрила кримінальне провадження за ст. 120 (Доведення до самогубства) Кримінального кодексу України.

В поліції закликали батьків, осіб, які їх замінюють, та родичів, не будьте байдужими до проблем дітей! Цікавтесь їхнім дозвіллям, будьте терплячими, намагайтесь зрозуміти та підтримати у важку хвилину, розділяйте захоплення. Також звертаємося до підлітків. Якщо ваші однолітки демонструють, навіть жартома, підозрілу поведінку, повідомляйте про це дорослим.

Закликаємо підлітків: спілкуйтеся зі своїм близьким оточенням. Віртуальний простір не допомагає у вирішенні проблем. Діліться проблемами з близькими. Звертайтесь напряму до поліції Київщини та пам’ятайте, тут вам завжди допоможуть. – повідомили у поліції.

Нагадаємо, Данило Родіков був сином Володимира та Діани Родікових, які в березні померли від коронавірусу. Крім Дениса, без батьків залишилося ще 12-ро дітей.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот вісімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей...

У ніч на 18 квітня 2024 року противник атакував 13-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ – рф та мису Ча...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "Протягом доби ударів по м. Харків не зафіксовано. Окупа...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Михайлівку, Берисла...

X