Перейти до основного вмісту

ДТП

З місця події: на Житомирській трасі у жахливій ДТП загинуло троє людей, двоє з них згоріли заживо. ВІДЕО

Зіткнення, вибух, пожежа і загиблі - такі  наслідки жахливої автотрощі у Києві на Житомирській трасі, що у Святошинському районі столиці. Автотроща трапилася вночі близько 1:30 при виїзді з міста у напрямку Житомира.

На місці події знімальна група «Магнолії-ТВ» поспілкувалась з очевидцем.

За попередньою інформацією, водій вантажівки їхав у напрямку метро «Житомирська». Кермувальник зніс металевий відбійник та вилетів на зустрічну смугу, де лоб у лоб зіштовхнувся з легковиком. Від зіткнення легковий автомобіль опинився під тягачем. Після чого пролунав вибух та спалахнула вантажівка.

У вогні загинуло двоє людей. За допомогою бензорізу та гідравлічного інструменту рятувальники дістали з легковика їх понівечені тіла.

Біля розтрощеного транспорту також лежало бездиханне і понівечене тіло ще однієї людини. В поліції розповіли, що це жахливо загинув пішохід, орієнтовно 50-річного віку, який, ймовірно, перебігав дорогу у невстановленому місці та потрапив в автотрощу. Його просто затиснуло між двома відбійниками.

Люди допускають, що, ймовірно, ДТП сталася саме через невстановленого пішохода, який вискочив на дорогу, а водій вантажівки намагався уникнути зіткнення і вивернув кермо. Втім, чи це так - буде вставлювати слідство.

На місці працювали два десятки вогнеборців, які приборкували полум’я, та 5 пожежних автомобілів. На це пішло майже півтори години. І аж о 5 годину ночі пожежу нарешті загасили. Від автівок фактично залишилася купа металобрухту.

Також на місці автотрощі працювала швидка, патрульні та слідчо-оперативна група, яка з’ясовувала всі обставини ДТП.

Попередньо, у поліції розповіли, що водій вантажівки «Даф» не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Пасат». Внаслідок зіткнення відбулося загоряння транспортних засобів. Водій та пасажир легковика загинули на місці, а 50-річного водія великогабаритного авто медики госпіталізували до лікарні в реанімаційне відділення Київської Міської Клінічної Лікарні ШМД. Він отримав травми різного ступеня тяжкості, в тому числі і з численні опіки.

Наразі поліція Києва розпочала кримінальне провадження. Справу розслідують як «порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Досудове розслідування триває.

Більше подробиць дивіться у блоці новин на телеканалі «ЧП.INFO» о 19:00.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Нагадаємо, подія сталася вночі 24 грудня 2023 року на пр. Центральному в районі Пушкінського кільця у Миколаєві. Тоді водій автомобіля M...

ДТП між мотоциклом Tekken та автомобілем Renault Scenic сталася на перехресті вулиць Незалежності та Успенська в Умані. Попередньо п...

Автопригода сталася біля села Паланка Уманського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Fiat. За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне пр...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі сполученням Кам’янець-Подільський – Сатанів – Білогір’я поблизу с. Іванківці Сатанівс...

На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у с. Усть-Путила Вижницького району сталася ДТП з потерпілим пішоходом. Для з’ясуван...

X