Перейти до основного вмісту

ДТП

Ледве трималася на ногах: у Вінниці оголосили підозру водійці, яка п’яною збила дитину. ВІДЕО

Горе-водійці, яка у Вінниці збила п’яною 13-річного хлопчика, оголосили про підозру. Про це повідомляє обласна  поліція.

Як повідомляла «Магнолія-ТВ», дорожньо-транспортна пригода сталась у Вінниці 24  травня близько 10-ої години ранку на вулиці Івана Богуна.

В поліції розповіли, що автомобіль «HAVAL», за кермом якого була водійка із явними ознаками сп'яніння, не впоралась з керуванням, вилетіла на тротуар, знесла  паркан та збила 13-річного підлітка, який йшов в попутному напрямку.

Сестра постраждалого розповіла журналістам подробиці моторошної аварії, пише «Вінниця. 20 хвилин».

За її словами, її брат, Андрій Тарасюк, йшов йшов до школи, як близько 9:23  на півшляху до навчального закладу в нього в'їхала п'яна жінка. Підліток йшов тротуаром, якраз був на повороті. Дівчина стверджує, що водії на тому відрізку вулиці зменшують швидкість авто, а жінка, натомість, мчала, не гальмуючи.

Усе сталось за лічені секунди. Білий джип летів на такій швидкості, кажуть свідки, що просто не міг вписатися в поворот. Спочатку машина протаранила бетонний паркан, а потім її відкинуло на 13-річного хлопця, який йшов тротуаром. Жінка ледве трималася і від неї різко несло алкоголем.

Хлопчик отримав надважкі травми, Йому арматурною сіткою фактично проломило череп. У тяжкому стані дитину госпіталізували до реанімації.

За словами сестри підлітка, її брату провели 5-годинну операцію, зараз він знаходиться у реанімації, у важкому, проте стабільному стані. У хлопчика під час ДТП стався забій плеча, ноги, перелом черепа.

Місцеві ЗМІ стверджують, що водійка ніби стоїть на обліку у психіатричній лікарні. Вона начебто вкрала ключі від авто чоловіка та сіла п'яною за кермо. Втім в поліції повідомили, що жінка має посвідчення водія відповідної категорії та керувала транспортним засобом, який їй належить, проте дійсно було п'яною. За висновком лікарів, рівень алкоголю у її організмі перевищував допустиму норму у 16 разів.

Жінка затримана. До обрання запобіжного заходу вона перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

В рамках розпочатого кримінального провадження триває досудове розслідування. Горе-водійці інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Слідчі звернулись з клопотанням до суду щодо обрання на час досудового розслідування їй запобіжного заходу – тримання під вартою.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Вінницька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Усіх, хто володіє будь-якою інформацією, що допоможе встановити обставини ДТП, прохання повідомити на оперативну лінію 102 або у найближ...

Напередодні, близько 21-ї години, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Воробʼївка Новгород-Сіверського...

Дорожньо-транспортна пригода сталася на автодорозі Київ-Чоп у селі Зубра Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, ...

Аварія сталася в с. Надросся Погребищенської міської громади. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла SPARK не впорався ...

На дамбі неподалік села Благодатне зіткнулися вантажівка, рейсовий автобус та легковик. Попередньо встановлено, що 42-річний водій в...

X