Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Черкасах 4-річний хлопчик ледь не випав з вікна, поки мати «заробляла». ВІДЕО

У Черкасах  4-річний хлопчик ледь не випав з 4-го поверху. Надзвичайна подія трапилася на вулиці Максима Залізняка напередодні близько 14:00 години.

Місцеві жителі побачили, як дитина перехилилася через навстіж відкрите вікно й викидала іграшки на вулицю. Люди просили сховатися до кімнати – дитина не реагувала. Очевидці викликали поліцію.

До приїзду спецслужб очевидці як могли вмовляли малюка злізти з підвіконня та зайти до кімнати.

За адресою виклику негайно прибули поліцейські сектору протидії домашнього насильства, ювенальної превенції Черкаського районного управління поліції, а також працівники соціальної служби у справах дітей.

Коли правоохоронці зайшли до помешкання, то побачили 4-річного хлопчика, який знаходився сам вдома без нагляду дорослих.

Поліцейські швидко встановили матір дитини, яка за годину прийшла додому. Жінка розказала, що в цей час була на роботі та її поведінка викликала в інспекторів певні підозри.

Під час поверхневої перевірки поліціянти виявили у 28-річної черкащанки пакетик із порошкоподібною речовиною. За її словами, це був амфетамін, який вона вживає. Пакетик із порошкоподібною речовиною вилучили на експертизу.

Окрім того, жінка зізналася, що часто залишає сина самого, коли йде надавати інтимні послуги й таким чином, заробляє на прожиття.

Правоохоронці та працівники соціальної служби у справах дітей одразу прийняли рішення забрати дитину від матері та передати хлопчика до Черкаського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей "Теплий дім".

Малюка оглянули медики, хлопчик має хворобливий стан. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Щодо матері поліцейські склали 2 адміністративні протоколи.

Правоохоронці звертаються до громадян не залишатися байдужими, якщо ви маєте будь-яку інформацію про батьків, які злісно не виконують батьківських обов’язків, та звертатися до найближчого відділення поліції чи телефонувати за спеціальним номером «102».

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Черкаська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 6 населених пунктів. Ворог завдав авіа...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: 23 квітня 02:49 м. Дергачі Харківського району. Внаслідок о...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Білозерк...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по О...

У ніч на 23 квітня 2024 року російські окупанти атакували Україну двома балістичними ракетами «Іскандер-М» із Бєлгородської обл. – рф. т...

X