Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Бердянську лікарі боряться за життя двох дітей, яких небайдужі врятували із води, поки батьки сиділи на березі

У Бердянську на морському узбережжі ледь не втопилися двоє дітей. Про це повідомляє Запорізький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Нещасний випадок стався 30 травня в районі бази «Нафтохімік» на Бердянській косі. Як розповіли свідки, на порятунок кинулися троє небайдужих чоловік, які побачили, що у воді тонуть діти. Вони витягнули малечу із води.

На місці інциденту приїхади декілька бригад швидкої. Хлопчик та дівчинка були непритомні та не дихали.

Медики приступили до реанімації обох дітей. Хлопчика вдалося відкачати за 10 хвилин. 9-річна дівчинка перебувала у стані клінічної смерті. Її вдалося привести до тями тільки через 20 хвилин. Обох дітей доставили до лікарні. Зараз за їхнє життя боряться медики.

Як розповіла згодом заступниця голови Запорізької ОДА Злата Некрасова, дівчинка все ще у важкому стані. Вона перебувала в стані клінічної смерті близько 20 хвилин. Хлопчик в стані середньої тяжкості.

Чиновниця додала, що подія сталася у Бердянську на території санаторію. Діти без нагляду батьків пішли купатися і почали тонути. Батьки в цей час перебували на березі.

Рятівники, у свою чергу, залишилися невідомими. В ДСНС Запорізької області нині зайнялися їхніми пошуками, бо хочуть відзначити героїв.

«Людина, яка вчинила подвиг, є прикладом для наслідування, гідна визнання та поваги співвітчизників», наголосили в ДСНС.

В поліції ж тим часом закликають батьків бути відповідальними та уважними особливо у період літнього відпочинку з дітьми на воді.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

До відділення №4 (м. Зіньків) Полтавського районного управління поліції надійшло повідомлення від мешканців села Дамаска Зіньківської гр...

20 квітня о 14:00 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на річці Прут в місті Яремч...

О 01:33 надійшло повідомлення про сильний дим у під'їзді у триповерховому житлового будинку у м. Львові на вул. Промислова, 16.  ...

О 21:55 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Замарстинівська, на технічному поверсі десятиповерхового житло...

Небайдужі мешканці повідомили до Служби порятунку «101» про песика, що впав у комунікаційний колодязь на вулиці Павла Полуботка Чечелівс...

X