Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві блогерка розгромила з друзями номер в готелі та хотіла оголитися перед поліцейськими. ФОТО

У Києві скандальна блогерка з ніком ttiisshhiinnaa разом з друзями розгромила арендовані апартаменти в готелі. Свої «геройства» хуліганка зафільмувала і виклала на своїй сторінці в «Інстаграмі».

Із відео стає ясно, що молодь поламала меблі і техніку, розмалювали стіни, залила водою підлогу та навіщось використовувала вогнегасник.

Як розповіли правоохоронці, в готелі відпочивали двоє хлопців та двоє дівчат. Вони орендували номер, в якому пошкодили меблі, ймовірно, були п'яними, гучно себе поводили та знімали свої дії на відео та виклали у мережу Інтернет. Адміністратор, який почув шум у кімнаті, викликав поліцію.

На місце негайно прибув наряд патрульної поліції. Втім молодь продовжувала вести себе досить зухвало.

На відео п'яні молоді люди обурюються приїзду силовиків і виправдовуються, що квартиру розгромили не вони, а їхні друзі. А блогерка навіть пропонувала копам роздягнутися, якщо вони відпустять її бойфренда.

Наряд патрульної поліції доставив порушників до Шевченківського управління поліції. Затримана молодь - кияни, 2000, 2001 та 2002 років народження. У подальшому слідчо-оперативна група задокументувала факт пошкодження майна.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства.  Правоохоронці готують порушникам повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5-ти років або позбавлення волі на строк до 4-ох років.

Зазначимо, нещодавно таж  ttiisshhiinnaa влаштувала стрілянину з пістолета посеред вулиці під час фотосесії. І в той самий день розгромила арендовану квартиру в елітному житловому комплексі. Нібито її попросили з'їхати раніше, хоча завдаток був оплачений наперед.

Дописувачі повідомляють, що справжнє ім'я дівчини Марія Семенова, вона киянка, їй 19 років. Наразі акаунт блогерки в «Інстаграмі» недоступний.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 10 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 33...

Триває сімсот вісімдесят шоста доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Є уточнена інформація щодо жертв удару по Синельниківщи...

Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: "Жахливий ранок. Троє загиблих дітей на Синельниківщ...

Внаслідок операції ГУР у взаємодії з Повітряними силами знищено бомбардувальник Ту-22МЗ, який сьогодні запускав ракети по Україні Од...

X