Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві блогерка розгромила з друзями номер в готелі та хотіла оголитися перед поліцейськими. ФОТО

У Києві скандальна блогерка з ніком ttiisshhiinnaa разом з друзями розгромила арендовані апартаменти в готелі. Свої «геройства» хуліганка зафільмувала і виклала на своїй сторінці в «Інстаграмі».

Із відео стає ясно, що молодь поламала меблі і техніку, розмалювали стіни, залила водою підлогу та навіщось використовувала вогнегасник.

Як розповіли правоохоронці, в готелі відпочивали двоє хлопців та двоє дівчат. Вони орендували номер, в якому пошкодили меблі, ймовірно, були п'яними, гучно себе поводили та знімали свої дії на відео та виклали у мережу Інтернет. Адміністратор, який почув шум у кімнаті, викликав поліцію.

На місце негайно прибув наряд патрульної поліції. Втім молодь продовжувала вести себе досить зухвало.

На відео п'яні молоді люди обурюються приїзду силовиків і виправдовуються, що квартиру розгромили не вони, а їхні друзі. А блогерка навіть пропонувала копам роздягнутися, якщо вони відпустять її бойфренда.

Наряд патрульної поліції доставив порушників до Шевченківського управління поліції. Затримана молодь - кияни, 2000, 2001 та 2002 років народження. У подальшому слідчо-оперативна група задокументувала факт пошкодження майна.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства.  Правоохоронці готують порушникам повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до 5-ти років або позбавлення волі на строк до 4-ох років.

Зазначимо, нещодавно таж  ttiisshhiinnaa влаштувала стрілянину з пістолета посеред вулиці під час фотосесії. І в той самий день розгромила арендовану квартиру в елітному житловому комплексі. Нібито її попросили з'їхати раніше, хоча завдаток був оплачений наперед.

Дописувачі повідомляють, що справжнє ім'я дівчини Марія Семенова, вона киянка, їй 19 років. Наразі акаунт блогерки в «Інстаграмі» недоступний.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Від початку доби ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення. Концентрує зусилля наступальних дій на Курахівському і Покровськ...

Поліція Дніпра затримала двох чоловіків за підозрою у вбивстві 32-річного громадського активіста Нападники шість разів вистрелили у п...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 18:24 Чугуївський р-н, Старосалтівська громада, с. Кири...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинили...

У ніч на 26 липня 2024 року противник вдарив балістичною ракетою «Іскандер-М» із Ростовської обл. – рф. по Донеччині та ударними БпЛА ти...

X