Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Тернополі троє молодиків потрапили до поліції за торгівлю наркотиками. ВІДЕО

Започаткував незаконні заробітки 25-річний раніше судимий місцевий мешканець. Чоловіка неодноразово притягували до відповідальності за незаконне зберігання наркотиків та хуліганство.

Ще у 2020 році він влаштувався кур'єром на два сайти і почав заробляти тим, що розвозив та закладав на території міста наркотичну сировину.  Після того, як справа почала приносити сталі прибутки, він взяв у спільники двох молодих людей.

В асортименті тернополян був весь спектр наркотиків - солі, марихуана, амфетамін, ЛСД, гашиш. Кожен відповідав за свою ділянку роботи: організатор разом з одним зі спільників замовляв та закладав згортки із сировиною, інший - забезпечував технічний супровід - обробляв фотографії та коректував геолокації з товаром.

За день хлопці ховали близько сотні закладок і отримували за кожну від 55 до 75 гривень.

За словами начальника управління боротьби з наркозлочинністю в Тернопільській області ДБН НПУ Михайла Димиди, документувати діяльність зловмисників оперативники розпочали ще наприкінці 2020 року.

Поліцейські здійснили оперативні закупки, а після того, як доказова база була зібрана, у помешканнях підозрюваних провели одночасно 5 обшуків.

У хлопців вилучили банківські картки, записники, сотню готових для продажі закладок та близько 100 грамів ще не фасованих наркотиків.

У ході розслідування в помешканні одного із закладчиків працівники поліції виявили невеличку лабораторію з вирощування коноплі, облаштовану сучасною технікою.

У скоєному тернополяни зізналися. Вирішується питання про оголошення їм підозри.

Встановлюють оперативники шляхи надходження наркосировини, власників інтернет-магазинів, а також клієнтів підозрюваних. Триває слідство.

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X