Перейти до основного вмісту

ПОДІЇ

У Києві таксист забризкав пасажирку газовим балончиком на очах її маленької дитини. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

У гучний скандал потрапив водій служби таксі «Болт» у Києві. Керманич забризкав пасажирку газовим балончиком на очах її 6-річної дитини після того, як вона відмовилася з ним їхати.

Історію переповів "Київ Оперативний" у Facebook.

Конфлікт виник через те, що клієнтка з дитиною не попередила водія про необхідність у салоні дитячого автокрісла. Це, за словами жінки, розлютило таксиста і  він почав грубо лаятися. А далі гірше – напав на неї із газовим балончиком.

"Водій мовою мата почав обурюватися, що я, викликаючи таксі, не вказала те, що мені потрібно дитяче крісло, а "на сукню грошей не пошкодувала". Шокована цими висловлюваннями я сказала йому, що не будемо з ним їхати, після цього водій почав кричати, що я йому винна за такий виклик. Коли я поцікавилася, чому він дозволяє себе так поводитись у присутності 6-річної дитини, у відповідь почула: "Скажи, дякую, що не дав тобі п*зди і не забризкав балончиком", - розповіла пасажирка у соцмережі.

Жінка додала, що після цього таксист вийшов з салону авто і забризкав її газом. Дитина була поруч.

Коли жінка почала викликати поліцію, таксист знову, за її словами, застосував газ, а потім поїхав автівкою просто на неї. Жінка зателефонувати своєму чоловіку, який швидко примчав і намагався затримати водія.

Все сталося на очах у свідків. Коли водій зрозумів, що приїде поліція, він почав тікати на авто, врешті-решт це йому вдалося.

"Я почала втрачати свідомість, мене чоловік підхопив і забрав на тротуар. Водій цим скористався і моментально поїхав. Фото водія, фото авто прикладаю", - розповіла пасажирка.

Жінка зазначила, що написала заяву до поліції і звернулася у службу підтримку таксі Bolt.  В компанії незабаром  дали коментар.

"Ми глибоко стурбовані ситуацією, що сталася.  Дії водія є неприпустимими та повністю суперечать етичній політиці компанії Bolt. Адже безпека всіх учасників руху є ключовим пріоритетом нашої компанії. Ми одразу заблокували обліковий запис водія і відключили його від платформи Bolt. Наразі ми з’ясовуємо всі деталі інциденту. Ми готові співпрацювати з поліцією та надати їй всю необхідну інформацію", - йдеться у повідомленні.

У Bolt нагадали, що всі їхні поїздки застраховані. У разі отримання ушкоджень пасажир може звернутися до компанії  за страховим відшкодуванням.

Версію водія про інцидент поки що дізнатися не вдалося.  У поліції Києва з'ясовують подробиці конфлікту.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Ми розшукуємо Андрія Панаріна. Хлопець зник у лютому 2023 року і за весь цей час про нього не було жодної звістки. Андрій жив на лівобер...

Вчора ввечері у Миколаєві стався вибух невідомого вибухового пристрою, через що зайнялися автівки. Під час гасіння пожежі відбулась повт...

О 06:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Успішна селища міського типу Васильківка Синельниківського ...

Сьогодні о 02:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці ...

17-річна Стефанія Тіленіна жила в прийомній родині на Харківщині у селі Лозівське. Коли почалося повномасштабне вторгнення Стефанія разо...

X