Перейти до основного вмісту

ВОЄННІ ЗЛОЧИНИ

Кидали яйця у голову: у Києві підлітки жорстоко познущалися над 12-річною дівчинкою. ФОТО

Школярка стала об’єктом булінгу для компанії зухвалих підлітків. 25 травня у Києві в районі Поштової площі вони жорстоко познущалася над 12-річною дівчинкою.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народний депутат 8-го скликання, радник нинішнього голови парламентського комітету з питань прав людини Ірина Суслова.

За її словами, кривдники вдарили дитину по голові мінімум 7 разів, розбиваючи об голову сирі яйці і все це знімали на телефон, а відео виклали у соцмережу. Дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму та струс мозку. Як тільки про ситуацію дізнались батьки, почали бити на сполох.

«…Я отримала кілька відео від свого старшого сина – їх почали поширювати в різних каналах та в соцмережах, вихваляючись публічним булінгом і нападом. 6 підлітків домовилися заздалегідь, купили яйця, покликали Катю гуляти. Коли вони зустрілися, то відібрали телефон, почали принижувати і напали, паралельно знімаючи все на свої телефони. У Каті закрита черепно-мозкова травма і струс мозку», – процитувала депутатка мати дівчини Дарію Судакову у Facebook.

На цьому історія не закінчилась. Мати школярки стверджує, що вона досі отримує погрози від тих самих «знайомих» – мовляв, знущання будуть продовжуватись. Батьки звернулися до поліції.

Депутатка окремо звернулась до Подільського управління поліції у Києві, куди батьки Каті подали заяву ще 27 травня. Правоохоронці повідомили «Магнолії-ТВ», що наразі розпочато кримінальне провадження.

Жіночий рух «За майбутнє», лідером якого є Суслова, вже готує офіційне звернення до МВС України з приводу цієї ситуації з вимогою взяти справу на контроль. А також звертається до Уповноваженого президента України з прав дитини Миколи Кулеби та до освітнього омбудсмена Сергія Горбачова.

Суслова також додала, що наразі імена всіх нападників та контакти батьків уже відомі.

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Анатолій Левченко відомий у Маріуполі театральний режисер. Чоловік за останні два роки пережив справжнє пекло і тепер навіть не знає, що...

Село Мощун, Київська область. Саме тут, за 30 кілометрів від столиці, весною 2022-го року був зупинений наступ росіян на Київ. Тоді у Мо...

Село Кухарі, Київська область. До війни тут жило понад 600 людей, а після того, як сюди, у перші дні повномасштабного вторгнення, зайшли...

17-го квітня окупанти вдарили по Чернігову трьома Іскандерами. Є багато загиблих та поранених.    Даний матеріал&nbs...

Пан Олександр живе на Київщині в Макарівському районі. Коли почалась війна їх велика родина не квапилася кудись тікати. Люди навіть уяви...

X