Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Тернопільщині чоловік викрали, возили у багажнику та погрожували втопити. ФОТО

Близько години жителі Чортківського району били, возили в багажнику та намагалися втопити свого знайомого.

Провчити односельчанина чоловіки вирішили через його поведінку, зловживання алкоголем та порушення громадського порядку.

Вони попросили потерпілого вийти на вулицю, аби поспілкуватися та випити спиртного. Чоловік погодився, проте, коли підійшов до знайомих, ті напали на нього і почали бити.

Після цього вони змусили потерпілого залізти в багажник і вивезли його на Серет. Там "вихователі" занурювали чоловіка у воду, змушували молитися, а також погрожували причепити цеглини до ніг та втопити.

Коли «виховний процес» завершився, вони змусили жителя Чортківського району роздягнутися до нижньої білизни і відвезли його назад у село. Вже там чоловік повернувся додому, а його родичі викликали «швидку». Поліцію про злочин повідомили лікарі.

Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення. У нього медики констатували перелом 8-ми ребер, пробиті легені та інші тілесні ушкодження. Потерпілий розповів, що над ним знущалися кілька людей.

На місці події працювали правоохоронці. Вони оперативно встановили особу та місцеперебування одного із "вихователів". Це - житель Чортківського району, 1990 року народження. Свою провину він визнає частково. Розшукують оперативники й інших фігурантів.

Зловмиснику вже оголосили підозру.

Триває слідство.

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X