Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Поліцейські Київщини викрили та затримали серійного викрадача автомобілів. ВІДЕО

51-річний мешканець селища Глеваха упродовж 2020 та 2021 року викрадав на території Бучанського району автівки марки «Chevrolet Aveo».

Викрили злочинну діяльність чоловіка оперативники управління карного розшуку поліції Київщини спільно з працівниками Бучанського районного управління поліції із залученням спецпризначенців.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили місцезнаходження одного з транспортних засобів. Як з’ясувалось, зловмисник перегнав автомобіль до міста Нововолинськ Волинської області та залишив на території приватного домоволодіння. Під час огляду даного авто поліцейські виявили, що замки водійських дверей та запалення мають зовнішні ознаки злому, VIN номер змінено кустарним шляхом, а дублюючі таблички взагалі відсутні. Свідоцтво про реєстрацію авто мало явні ознаки підробки.

За місцем проживання чоловіка та у його авто правоохоронці провели санкціоновані обшуки та вилучили державні номерні знаки (від викрадених автомобілів та номери «прикриття»), спецтехніку для пошуку GPS – маячків та для заглушування сигналів GPS, набір інструментів для злому замків та інші. Встановлено, що чоловік неодноразово був судимий за вчинення аналогічних злочинів.

Наразі слідчі повідомили автокрадію про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Поліцейські перевіряють причетність фігуранта на до вчинення аналогічних злочинів на території Київської та інших областей.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X