Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Запоріжжі поліція вже втретє намагається ліквідувати один і той самий гральний заклад. ВІДЕО

Нагадаємо, 07 грудня 2020 року мобільна група Дніпровського відділу поліції припинила  незаконну діяльність ігрового залу на вулиці Сталеварів у місті Запоріжжя. Правоохоронці вилучили 7 гральних автоматів, 5  комплектів комп’ютерного обладнання в робочому стані, а також стіл-рулетку з екранами. 

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження. У рамках досудового розслідування слідчий, за погодженням з прокурором, звернувся до слідчого судді з клопотанням про арешт вилученого майна. Однак, у його задоволенні правоохоронцям було відмовлено.

На початку червня поточного року до поліції надійшла оперативна інформація про те, що незаконний ігровий заклад по вулиці Сталеварів відновив свою діяльність.

У зв’язку з цим, поліцейські провели санкціонований обшук за вказаною адресою. В ході проведених слідчих дій правоохоронці в черговий раз виявили та вилучили докази функціонування тіньового бізнесу -   ігрові автомати, системні блоки, відповідні записи та інше. На підставі ухвали суду на вилучене майно було накладено арешт.  

Не дивлячись на це, правопорушники знову обладнали приміщення відповідною технікою та в умовах суворої конспірації продовжили незаконну діяльність.

Днями о 22:30 поліцейські втретє припинили функціонування закладу ігорного бізнесу, по вулиці Сталеварів у Запоріжжі.

В ході санкціонованого обшуку, працівники поліції виявили та вилучили 5 ігрових автоматів, 10 комп’ютерних системних блоків, а також чорнові записи.

Під час візиту правоохоронців у приміщенні знаходилося двоє відвідувачів. Наразі вирішується питання про притягнення вказаних осіб до адміністративної відповідальності.

На теперішний час слідчі, за погодженням з прокурором, підготували клопотання до слідчого судді про накладення арешту на все вилучене майно.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

"За минулу добу обстрілів м. Харків не зафіксовано. ▪️ Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пункті...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Берислав, Білозерку...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій обла...

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

X