Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Тернополі чоловік стріляв у патрульну поліції. ВІДЕО

По вулиці Назарія Яремчука в обласному центрі. У поліцейську, яка була у форменому одязі, вистрелила невідома особа. Постріл прийшовся у плече.

Зі слів капрала поліції, вона одразу й не зрозуміла, що сталося. Чоловік, якого покликала на допомогу, запідозрив що це поранення.

Встановлено, що постріл здійснив 29-річний тернополянин.  Молодого чоловіка затримали. Свій вчинок він пояснив тим, що хотів налякати дівчину, а те, що вона перебувала у формі поліцейського, не помітив. 

Постріл, за попередніми даними,  був здійснений з пневматичної гвинтівки, яку стрілок добровільно видав працівникам поліції.

«Полювання» зловмисник вів з балкону квартири, де, за попередніми даними, мешкає його дівчина, а він там здійснював ремонтні роботи.

Потерпілу було госпіталізовано до медичного закладу. Лікарі виявили, що під час поранення куля застрягла в руці, тому було прийнято рішення про оперативне втручання.

Кримінальне провадження розпочато за частиною 4 статті 296 ККУ. Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За матеріалами ВК ГУНП у Тернопільській області. 

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Тернопільська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X