Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві затримані спритники, які зривали золоті прикраси з літніх жінок

Протягом тижня до столичної поліції надійшло кілька повідомлень про пограбування жінок на вулицях Академіка Корольова і Кольцова, а також на проспекті Леся Курбаса. До потерпілих підбігали двоє невідомих та зривали золоті прикраси. Усі події належним чином поліцейські зареєстрували та розпочали пошуки нападників.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, працівники поліції провели комплекс оперативно-пошукових заходів, переглянули відео з камер спостереження та встановили осіб, які, ймовірно, причетні до злочинів:

«Під час відпрацювання території району працівники сектору ювенальної превенції спільно з оперативниками помітили та зупинили для перевірки схожих за описом чоловіків. Їх зупинили для перевірки, під час якої правоохоронці встановили причетність до скоєння злочинів. Зловмисниками виявилися неодноразово судимі за майнові злочини уродженці Київської та Луганської областей, 1980 та 1988 років народження, які перебували в розшуку за аналогічні злочини у Подільському районі».

У подальшому поліцейські з’ясували, що відразу після скоєння злочинів чоловіки збували коштовності у ломбарди. Також у цілях конспірації вони постійно змінювали місця проживання.

Фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. За рішенням Подільського районного суду на час розслідування підозрювані перебуватимуть під вартою з правом внесення застави.

 «У слідства є всі підстави вважати, що затримані причетні до аналогічних злочинів на території Подільського, Святошинського та Солом’янського районів столиці. Однією з жертв нападників стала жінка, 1943 року народження, яка до поліції не звернулася. Проте ми встановили її особу та зараз збираємо належну доказову базу, аби притягнути порушників до кримінальної відповідальності», - додав полковник поліції Сергій Чернишев.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X