Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Спритника, який на Чернігівщині викрав з автівки 230 тис.гр., затримали у Києві. ВІДЕО

Поліція Чернігівщини отримала повідомлення від 30-річного чоловіка, що у його автівці розбили вікно та викрали з салону значну суму грошей. Потерпілий пояснив, що працює торговим представником. Інцидент стався під час об’їзду клієнтських торгових точок.

В результаті негайно розпочатих оперативно-розшукових заходів поліцейські відновили шлях потерпілого та встановили, що зловмисник певний час його непомітно супроводжував на автомобілі латвійської реєстрації. Фігурант знав, що з торговим представником в магазинах розраховуються готівкою, а відтак очікував зручного моменту для крадіжки грошей.

Такий момент трапився у Прилуцькому районі, коли потерпілий залишив сумку з грошима в автомобілі та зайшов до одного з магазинів. Підозрюваний розбив вікно автівки і викрав звідти сумку, після чого поїхав у невідомому напрямку.

Отримавши повідомлення про скоєний злочин, поліцейські миттєво ввели план "Перехоплення" на території Чернігівської та суміжних областей.

За допомогою системи відеоспостереження "Мережа безпеки" правоохоронці встановили, що він рухається в напрямку Київської області. Орієнтування на автомобіль було розіслано всім екіпажам поліції обох областей.

Завдяки злагодженій роботі кримінальної поліції та патрульної поліції Чернігівської області та міста Києва вдалося наздогнати 45-річного підозрюваного у столиці.

Чоловіка затримано. Це уродженець Кавказу, який має посвідку на тимчасове проживання в Україні з 2012 року, офіційно не працює.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

 67-річного чоловіка травмовано внаслідок падіння БпЛА в Пологівському районі Про це повідомив у телеграм-каналі голова Запорізь...

Чергова масована атака на область. Про це голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив у телеграм-каналі: Пошкоджені кілька...

У ніч на 29 березня 2024 року противник завдав потужного ракетного-авіаційного удару по об’єктах паливно-енергетичного сектору України, ...

Оперативна інформація станом на 06.00 29 березня 2024 року щодо російського вторгнення Розпочалася сімсот шістдесят п’ята доба широко...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

X