Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві сварка через жінку закінчилась для 42-річного чоловіка ножовим пораненням

До поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що з вулиці Ушакова госпіталізовано 42-річного чоловіка з проникаючими пораненнями грудної клітини та іншими тілесними ушкодженнями. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група району та патрульні поліцейські.

Як розповів слідчий Святошинського управління поліції Владислав Троцюк, прибувши на місце правоохоронці встановили, що двоє чоловіків – односельців під час спільного застілля почали обговорювати співмешканку одного із них:

«Під час бесіди потерпілий образив цивільну дружину співрозмовника, що і спровокувало конфлікт, а згодом бійку. Зловмисник схопив зі столу ніж та декілька разів вдарив опонента у груди, по руках та обличчю, після чого втік. Пораненого госпіталізували до лікарні, де невідкладно прооперували».

Працівники кримінальної поліції протягом декількох годин розшукали зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився раніше судимий за умисне вбивство 32-річний уродженець Одеської області.

«Затримали чоловіка у Шевченківському районі за місцем тимчасового проживання. У житлі знаходився пакет із одягом, який був ймовірно у крові. А відбиток підошви взуття затриманого співпадав із залишеними слідами на місці вчинення злочину. Дані речі вилучено та направлено на експертизу», - додав Владислав Троцюк.

Слідчим Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Запобіжний захід суд обере найближчим часом. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X