Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Житомирщині поліція розкрила вбивство 49-річного чоловіка. ВІДЕО

Повідомлення про смерть від отриманих тілесних ушкоджень 49-річного чоловіка. надійшло близько 08:30 з с. Троянова Новогуйвинської територіальної громади.

На місці події поліцейські слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського РУП виявили тіло чоловіка, приховане у городині за господарськими будівлями в одному з обійсть села.  Під час попереднього огляду сумнівів щодо насильницької смерті  загиблого майже не було.

- Відтак поліцейські розпочали першочергові дії для встановлення обставин вбивства, - розповідає начальник відділу поліції №1 Володимир Богатков. – На момент нашого прибуття в обійсті знаходився старший з синів загиблого (з явними ознаками алкогольного  сп’яніння) та двоє його донечок, віком 8 та 7 років. Також підійшов й молодший брат, житель цього ж села, який трохи прояснив ситуацію.

Так, поліцейські з’ясували, що уранці, після 4 години, до будинку чоловіка прибігли племінниці й розповіли, що їх батько учинив ДТП у селі. Дівчатка теж були у машині, що потрапила у пригоду, й отримали забої. Чоловік знайшов старшого брата на одній з вулиць села, нетверезого та біля розбитого автомобіля.

Згодом він відвів малих до оселі своїх батьків, де проживає також і старший брат, і там дізнався від дітей, що дідусь чомусь спить на городі.

- Таким чином чоловік і виявив тіло батька поміж городини. Нині висновок судово-медичної експертизи засвідчив його насильницьку смерть, - За підозрою у нанесення тілесних ушкоджень ми затримали 27-річного сина загиблого.

Попередньо, у ході подальших заходів, поліцейські встановили, що у будинку знаходились батько та син, а під їх наглядом - двоє дітей останнього. Мама дівчаток проживає в іншій громаді (оскільки розлучена) і привезла дітей тимчасово у гості на прохання бабусі, яка цього дня була на добовому чергуванні на роботі.

Звечора між чоловіками, які перед цим випивали,  виник конфлікт, що перейшов у бійку. В якийсь з моментів старший і отримав смертельні травми, а молодший намагався приховати його тіло у городині. Потім забрав дітей та поїхав з обійстя. Вправності кермування автомобілем вистачило лише на кількасот метрів, потому чоловік в’їхав в електроопору.

Поліцейські затримали 27-річного чоловіка, йому оголошено про підозру у названому діянні та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

За скоєння вбивства законодавцем  визначено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років. 

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася сімсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв ві...

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

Протягом вчорашнього дня росіяни здійснили 47 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 188 ви...

Триває сімсот дев’яносто друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

X