Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Чернігівщині банда юнаків жорстоко пограбувала стареньку в ії будинку. ФОТО

Зранку до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл Бобровицької громади стався розбійний напад. На місце події виїхали слідчо-оперативна група, співробітники кримінальної поліції та керівництво Ніжинського районного відділу, а також оперативники Головного управління Нацполіції в Чернігівській області.

Поліцейські оглянули місце події, опитали ймовірних свідків та очевидців. Попередньо правоохоронці встановили, що вночі група осіб пошкодила вікна та двері в будинку жінки 1959 року народження. Фігуранти проникли в помешкання з метою наживи.

У цей момент жінка прокинулася та почала кликати на допомогу. Один з чоловіків зв’язав пенсіонерку, та декілька разів вдарив її металевою палицею. Від отриманих ударів жінка втратила свідомість, а чоловіки продовжили нишпорити по будинку в пошуках цінних речей.

Фігуранти зірвали з жінки золотий ланцюжок, забрали її мобільний телефон, ікони, дрібні гроші, деякі речі домашнього вжитку та зникли в невідомому напрямку.

Поліцейські одразу встановили, що чоловіки пересувалися на автомобілі. Транспортний засіб правоохоронці знайшли покинутим неподалік м. Бобровиці Ніжинського району. Під час огляду легкового автомобіля правоохоронці виявили частину речей з будинку потерпілої.

Низка вилучених речових доказів вказувала на чотирьох місцевих мешканців, які могли бути причетними до скоєння розбійного нападу. Тож правоохоронці почали встановлювати їх місцеперебування.

Одного з них поліцейські побачили на відрізку дороги між покинутим авто та його будинком. Коли чоловік побачив поліцейське авто, навіть намагався втекти. Утім, правоохоронці його наздогнали. Ще троє молодиків переховувалися вдома у родичів, які винаймають житло в Бобровиці. Усіх чотирьох осіб правоохоронці затримали для проведення подальших слідчих дій.

Найстаршому з фігурантів 22 роки і він вже був судимий за вчинення крадіжки, поєднаної в приміщення. Ще трьом хлопцям 15-17 років. Наразі поліція встановлює роль кожного з них у цьому правопорушенні.

Організатора розбійного нападу поліція затримала та помістила його до ізолятора тимчасового тримання.

Подібний злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

За матеріалами ВК ГУНП у Чернігівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Чернігівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Розпочалася сімсот вісімдесят п’ята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби ...

Протягом дня росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 39 вибухів. Обстріл...

Триває сімсот вісімдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафі...

Про це очільник МВС України Ігор Клименко повідомив у телеграм-каналі: "Чернігів. Екстрені служби ліквідовують наслідки ракетних у...

За процесуального керівництва Білопільського відділу Сумської окружної прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом порушенн...

X