Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Львівщині молода дівчина дарма сіла в автомобіль до незнайомців. ФОТО

На оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про розбійний напад, скоєний на молоду дівчину в одному з сіл Стрийського району.

На місце події негайно виїхали: групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Стрийського районного управління поліції.

Як встановили правоохоронці, у місті Болехів Івано-Франківської області 20-річна мешканка одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області зупинила автомобіль «Фольксваген Пасат», водій якого за помірну платню погодився підвезти її у місто Стрий, що на Львівщині, оскільки їхав у тому ж напрямку. Близько 15.45, вже на території Львівської області, в одному з сіл Стрийського району, пасажир «Фольксвагена», який сидій на передньому сидінні, несподівано направив на пасажирку предмет, схожий на пістолет, та наказав віддати йому гроші та мобільний телефон. Злякавшись за своє життя, дівчина відчинила дверцята і на ходу вискочила з автомобіля, який розвернувся та поїхав у зворотньому напрямку. У «Фольксвагені» залишилась валіза пасажирки. Випадковий перехожий допоміг жертві нападників та повідомив про подію у поліцію.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські виявили розшукуваний «Пасат» на автодорозі «Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці» у селі Станків. Зловмисники намагались втекти від правоохоронців, проте, після переслідування, їх автомобіль заблокували та зупинили екіпажі груп реагування патрульної поліції.

Водій та пасажир «Фольксвагена», обидва мешканці одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області віком 22 та 17 років, затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи. Молодший з нападників раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Також правоохоронці виявили предмет, схожий на пістолет, який зловмисники встигли заховати - зброю вилучили та скерували на експертне дослідження.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X