Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

В Івано-Франківську квартирний крадій вдарив ножем власника оселі. ВІДЕО

На лінію "102" надійшло повідомлення від мешканки обласного центру про те, що на вулиці вона побачила закривавленого чоловіка.

За адресою виклику прибули керівники поліції Івано-Франківщини, слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції в області, оперативні працівники карного розшуку, працівники Івано-Франківського управління ДВБ НПУ, криміналісти, кінологи та патрульна поліція.

Поліцейські на місці події встановили, що потерпілим виявився 35-річний працівник поліції. Чоловіка з ножовими пораненнями госпіталізовано до лікарні.

Правоохоронці провели комплекс першочергових невідкладних слідчих (розшукових) дій, встановили свідків та очевидців події, переглянули відео з камер спостереження. На затримання нападника були орієнтовані наряди поліції.

Через декілька годин у Львові оперативники карного розшуку обласної поліції, за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення, спільно з оперативними працівниками і спецпризначенцями КОРД, в Львівській області затримали зловмисника.

Затриманий - 43-річний уродженець Львівщини, який проживає в Івано-Франківську, раніше судимий за скоєння квартирних крадіжок.

Слідчі затримали фігуранта. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Правоохоронці перевіряють причетність фігуранта до скоєння злочинів на території області.

За матеріалами ВК ГУНП в Івано-Франківській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X