Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Львові розкрито вбивство чоловіка, якого знайшли мертвим в власній квартирі. ФОТО

У поліцію надійшло повідомлення від львів’янки про те, що її 53-річний брат, який мешкає в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Володимира Великого у Львові, тривалий час не виходить на зв'язок та не відповідає на телефонні дзвінки.

Коли правоохоронці разом з заявницею зайшли у квартиру її брата, в одній з кімнат вони виявили тіло господаря без ознак життя. В подальшому, під час проведення судово-медичної експертизи, було встановлено, що причиною смерті чоловіка стали колото-різані рани, зокрема, в ділянці грудей.

Під час досудового розслідування вбивства правоохоронці виявили коло спілкування вбитого чоловіка та встановили, що до вчинення вбивства причетний знайомий загиблого - 55-річний львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Того близько десятої години вечора між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник сім разів вдарив свою жертву ножем, спричинивши смертельні поранення, після чого втік.

Також правоохоронці за допомогою водолазів розшукали знаряддя вбивства – ніж, який зловмисник викинув у став на вулиці Кульпарківській у Львові.

Слідчі Львівського районного управління поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, а суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами ВК ГУНП у Львівській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Львівська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X