Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

На Закарпатті наркоплантатор виростив у лісі майже півцентнера марихуани. ФОТО

Під час відпрацювання оперативної інформації співробітники поліції Берегівщини затримали 25-річного фігуранта наркозлочину. 

Правоохоронці встановили, що підозрюваний висадив цілу плантацію конопель в лісосмузі на околиці села Великі Береги, за якою протягом останнього часу ретельно доглядав.

Коли зловмисник вчергове прийшов на місце злочину, щоб зрізати насадження, туди ж навідалися й поліцейські. На момент прибуття правоохоронців 25-річний фігурант вже встиг упакувати нарковмісні рослини до мішків для подальшого транспортування.

Для вилучення інших речових доказів, які б підтверджували протиправну діяльність чоловіка, поліцейські провели невідкладний обшук за його місцем проживання.

В результаті, на горищі його будинку правоохоронці виявили чергову партію коноплі, яку зловмисник висушував  для подальшого виготовлення з неї марихуани.

Загалом вага вилученого склала майже 45 кілограмів. Всі речові докази слідчі скерують експертам для дослідження.

Самого ж зловмисника поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз слідчі готують матеріали для повідомлення фігурантові про підозру та обрання щодо нього запобіжного заходу - у суді поліцейські клопотатимуть про тримання зловмисника під вартою.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання чи зберігання наркотиків або їх аналогів у особливо великих розмірах без мети збуту, в Берегівському районному відділі поліції відкрито кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясовуватимуть, з якою метою підозрюваний вирощував таку кількість нарковмісних рослин та чи є у нього спільники.

За матеріалами ВК ГУНП у Закарпатській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Антонівку, Інженерн...

У ніч на 19 квітня 2024 року російські окупанти завдали комбінованого удару ракетами різних типів та ударними БпЛА. Загалом ворог зас...

Кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки по області постійно зростає. На цю хвилину відомо про 15 поранених у Дніпрі. Всі – се...

Про це голова Дніпропетровської ОВА повідомив у телеграм-каналі: "Важкі ніч та ранок. Область пережила чергову масовану атаку. Час...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області....

X