Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві поліцейські затримали організаторів фіктивного пункту обміну валют. ВІДЕО

Під час реалізації оперативної інформації працівники управління карного розшуку столичного главку поліції затримали двох осіб, які ошукали киянина на понад 700 000 гривень.

Як розповів начальник відділу боротьби з майновими злочинами в державному секторі та шахрайством управління карного розшуку поліції Києва Олег Нетченко, порушники заздалегідь орендували приміщення, яке облаштували необхідною технікою під фіктивний пункт обміну валют і розмістили оголошення в інтернеті із вигідним курсом:

«Один із фігурантів виконував роль касира, інший мав забрати викрадені кошти та забезпечити шляхи відходу. Коли потерпілий передав незнайомцю 29 000 доларів США, псевдокасир через замаскований отвір покинув приміщення та разом зі спільником намагався втекти, проте ми затримали їх на місці події».

Під час невідкладних слідчих дій правоохоронці вилучили мобільні телефони, сумку з грошима та інші речові докази. 32-річного уродженця АР Крим та 31-річного уродженця Запорізької області слідчі затримали.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На даний час правоохоронці перевіряють причетність фігурантів до вчинення аналогічних злочинів на території столиці, а також встановлюють інших можливих учасників цієї злочинної схеми.

За матеріалами ВК ГУНП у Києві

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X