Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Закарпатські поліцейські викрили зловмисників, які переправляли нелегалів до ЄС. ФОТО

Оперативники відділу міграційної поліції та слідчі Головного управління поліції області розслідують справу, щодо незаконної діяльності групи зловмисників, які причетні до переправи нелегальних мігрантів в країни Європейського Союзу.

Правоохоррнці зафіксували факт злочину ще влітку цього року. Тоді двоє зловмисників, 27-ми та 30-річний жителі села Забрідь Ужгородського району, незаконно переправили групу із 7 іноземців через «зелений кордон» на територію ЄС, де в подальшому нелегалів затримали польські колеги та передали їх українським правоохоронцям.

Співробітники міграційної поліції провели ряд оперативних заходів, щоб отримати докази причетності фігурантів до злочину і за участі військовослужбовців прикордонної служби провели 9 санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних та їх можливих спільників.

Слідчі дії проводилися на території Закарпатської та сусідньої Львівської областей.

Серед вилученого документи, що належать іноземним громадянам, автомобілі та мобільні телефони, які ймовірно використовувалися під час вчинення злочину.

Слідчі поліції повідомили переправникам про підозру. Найближчим часом поліцейські звертатимуться до суду з клопотанням щодо обрання для підозрюваних на період розслідування запобіжного заходу. Сторона обвинувачення наполягатиме на триманні під вартою. 

В разі доведення вини, чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 

За матеріалами ВК ГУНП у Закарпатській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Закарпатська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

X