Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Мелітополі чоловік влаштував стрілянину в кафе, а потім, тікаючи, потрапив в ДТП. ФОТО

До поліції надійшло повідомлення  від працівників ресторану, які повідомляли що на вулиці Івана Алексєєва у Мелітополі біля закладу бійка зі стріляниною.

Черговим районного управління поліції на місце події було скеровано слідчо-оперативну групу та наряди відділу реагування патрульної поліції. Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що постраждалого чоловіка доставили лікарні, а інший фігурант конфлікту на автомобілі «Porsсhe» зник з місця злочину. Усі наряди відділу реагування патрульної поліції черговим було орієнтовано на розшук зазначеного вище транспортного засобу. Під час відпрацювання міста на вулиці Чкалова у Мелітополі поліцейські помітили розшукуваний автомобіль, який пересувався на великій швидкості. Водій автомобіля «Porsсhe» проігнорував вимогу поліцейських на зупинку і правоохоронці почали переслідувати іномарку.  На перехресті вулиць Чкалова та Молодогвардійців фігурант не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та скоїв наїзд на перешкоду – металеву рекламну конструкцію.

За кермом іномарки перебував чоловік 1988 року народження, який мав ознаки алкогольного сп’яніння.  Поліцейські доставили водія до спецзакладу, де від проходження медичного огляду в присутності свідків він відмовився. Відносно правопорушника складено протоколи за ч. 1 ст. 130  (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та  ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричини пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд, чи іншого майна) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчо-оперативною групою встановлено, що 14 грудня близько 19 години на вул. Івана Алексєєва у Мелітополі, біля ресторану під час святкування дня народження на грунті неприязнених відносин після розпивання спиртних напоїв між двома родичами виникла сварка, в ході якої чоловік 1988 року народження здійснив постріл з зареєстрованої гладкоствольної мисливської рушниці у бік 29-річного родича, поранив йому праве стегно і наніс проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини. З місця злочину зловмисник втік на власному автомобілі «Porsсhe». Чоловіка, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю,  поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Спеціалісти криміналістичної лабораторії ГУНП в Запорізькій області під час проведення невідкладних слідчих дій з місця злочину та автомобіля «Porsсhe» вилучили мисливську рушницю та інші речові докази.

 Слідчим Мелітопольського районного управління поліції фігуранту повідомлено про підозру у кримінальному правопорушенні за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання обрання для підозрюваного запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

За матеріалами ВК ГУНП у Запорізькій області. 

 

 

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Запорізька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X