Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Мешканець Сєвєродонецька отримав підозру у скоєнні смертельної ДТП

Повідомлено про підозру 33-річному мешканцю Сєвєродонецька, який у стані алкогольного сп’яніння вчинив дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками. Наразі суд застосував до нього запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Аварія сталася у вересні 2021 року близько 2-ї години ночі. Відповідно до висновку експертизи, рівень алкоголю в крові водія становив 2,06 проміле.

За даними слідства, нетверезий чоловік, рухаючись в межах міста на автомобілі «BMW X5», на повороті праворуч не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїжджої частини, наїхав на бетонну плиту та перекинувся.

Унаслідок ДТП 31-річний пасажир від отриманих травм загинув на місці. Підозрюваного госпіталізували до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, переломом ребер та іншими тілесними ушкодженнями.

Керманичу автомобіля інкримінується порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого.

Слідчі та процесуальні дії тривають.

За вказаний злочин правопорушнику загрожує до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

За матеріалами прес-служби прокуратури Луганської області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Луганська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

X