Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Житомирі поліцейські затримали рецидивіста, який грабував магазини

26-річного раніше судимого житомирянина обґрунтовано підозрюють у причетності до щонайменше двох пограбувань у торговельних закладах обласного центру.

Одразу дві подібні заяви упродовж надійшли до Житомирського районного управління поліції від працівників продуктових магазинів. 

Адміністраторка одного з торговельних закладів звернулася до поліції, повідомивши про зухвалий злочин. Відвідувач, який замовив харчі, спиртне і цигарки, не розрахувавшись, утік, тільки-но продавчиня склала замовлення у пакунок. 

За кілька годин про подібний випадок у ще одному магазині правоохоронців повідомила його ж працівниця. Таким же чином з прилавка якийсь молодик вихопив замовлені продукти і втік. 

На місцях обох подій працювали правоохоронці слідчо-оперативної групи, які зафіксували обставини. 

– За свідченнями продавчинь, в обох магазинах фігурував чоловік зі схожими прикметами, лише відрізнявся опис його одягу. Розшуківці переглянули записи камер відеоспостереження і за зафільмованими на них кадрами з’ясували, що до обох випадків причетний один і той самий чоловік, особу якого швидко встановили, - розповів начальник Житомирського райуправління поліції Сергій Синявський.

Оперативники підрозділу кримінальної поліції розшукали підозрюваного 26-річного житомирянина за місцем проживання його товариша в обласному центрі. На появу правоохоронців молодик відреагував агресивно, відтак для його затримання були залучені поліцейські роти особливого призначення. Нині він під вартою.

Під час огляду помешкання поліцейські виявили та вилучили викрадені товари  та інші речові докази. 

Чоловіка правоохоронці перевіряють на причетність до інших подібних злодіянь в обласному центрі. Про нього відомо, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

За чинним законодавством за відкрите заволодіння майном передбачено покарання від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 4 років.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Житомирська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "Впродовж доби окупанти 335 разів ударили по Запорізькій обла...

Про це голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін повідомив у телеграм-каналі: "Минулої доби противник обстрілював Кізомис, Дніпровськ...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ За добу ударів по місту Харків не зафіксовано. ▪️ Ар...

У ніч на 28 квітня 2024 року противник атакував 4-ма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракето...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі "У ніч на 28 квітня на Миколаївщині силами та засобами протип...

X