Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Маріуполі чоловік вбив матір співмешканки та деякий час приховував злочин. ВІДЕО

Спікер: Олег Кирницький інспектор ВК ГУНП в Донецькій області

до Маріупольського районного управління поліції надійшло повідомлення від 52-річної місцевої мешканки про те, що тиждень тому зникла її 80-річна матір.

На пошуки жінки було направлено співробітників обласного управління карного розшуку та оперативників Маріупольського РУП, які опитували сусідів, знайомих та перевіряли можливі місця її перебування.

В ході розшукових заходів поліцейські з’ясували, що разом із пенсіонеркою тимчасово мешкав співмешканець її доньки, який робив у її квартирі ремонт.

Донька декілька місяців перебувала на заробітках в іншій країні, а чоловік у цей час доглядав за ії літньою матір’ю, яка мала психічні порушення. Коли 52-річна жінка повернулася до Маріуполя, співмешканець повідомив їй, що матір самостійно пішла з дому тиждень тому та не повернулася.

Саме на чоловіка звернули увагу поліцейські. Фігурант викликав підозру у поліцейських, плутався у показах та уникав спілкування з поліцейськими. Оперативники розшукали його за місцем мешкання товариша та доставили до поліції, щоб опитати.

Під час спілкування із правоохоронцями 47-річний уродженець РФ зізнався у жорстокому злочині.

Попередньо встановлено, що наприкінці грудня 2021 року чоловік у ході конфлікту жорстоко побив жінку та невдовзі від отриманих побоїв вона померла. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник загорнув тіло мертвої у ковдру, будівельну плівку та замотав скотчем. Далі він сховав тіло за тумбочкою та накрив його килимом в одній з кімнат її квартири.

Слідчо-оперативна група та експерти вилучили тіло жінки. Експертиза свідчить, що її смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

За вчинення злочину затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. На час вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами ВК ГУНП у Донецькій області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Донецька

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Триває сімсот дев’яносто перша доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафіксо...

У Дніпрі жінка намагалася продати свого 2-річного сина за 1 млн грн. Отримані гроші за дитину 19-річна горе-мати хотіла витратити на ...

Подія трапилася наприкінці 2023 року в одному із сіл Кременецького району. До співробітників поліції надійшло повідомлення від лікарів п...

За процесуального керівництва Сумської та Шосткинської окружних прокуратур проводяться досудові розслідування за фактами порушення закон...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "О 7-ій ранку ворог наніс ракетний удар по Одесі. Наразі відомо...

X