Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві судитимуть адвокатку, яка вимагала 160 тисяч доларів хабаря. ФОТО

Київською міською прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно адвоката, яка обвинувачується у вчиненні закінченого замаху на шахрайське заволодіння грошовими коштами в особливо великих розмірах.

Згідно з матеріалами обвинувачення, громадянин подав до Офісу протидії рейдерству Міністерства юстиції України скаргу на рішення у сфері державної реєстрації, яким його було позбавлено права власності на 8 земельних ділянок.

Під приводом допомоги у задоволенні вказаної скарги адвокатка ввела в оману громадянина та запропонувала свою допомогу у вирішенні цього питання.

За словами підозрюваної чоловік мав передати їй та нібито членам Колегії з розгляду скарг Міністерства юстиції України 160 тис. доларів США, тобто по 20 тис. доларів США за кожну земельну ділянку.

22 квітня 2021 року у ході контролю за вчиненням злочину адвокат була затримана одразу після одержання від заявника 160 тис. доларів США.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими ТУ ДБР, розташованим у м. Києві за оперативного супроводження головного оперативного управління ДБР.

За матеріалами прес-служби прокуратури Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

За процесуального керівництва Купʼянської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення...

За даними слідства, 28 березня близько 15:20 російська армія вкотре обстріляла Херсон.   В зоні ураження снарядів опинилося...

Триває сімсот шістдесят четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави. Протягом доби зафік...

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

X