Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

Двоє жителів Узина отримали підозру у катуванні та вбивстві чоловіка. ВІДЕО

Нещодавно, близько 01 години ночі до Білоцерківського районного управління поліції зателефонували медики та повідомили про подію. 

На місце негайно прибули працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти та керівництво поліції Білоцерківщини. 

Поліцейські встановили, що двоє товаришів 32 та 39 років завітали до потерпілого додому, де разом вживали алкогольні напої. Між чоловіками виник конфлікт, в результаті якого гості почали бити господаря квартири. 

Згодом, після нанесення множинних ударів, вони обмотали шию потерпілого ізольованим проводом та по черзі почали його душити. Від спричинених тілесних ушкоджень господар помешкання помер на місці до приїзду швидкої допомоги. Медики констатували смерть чоловіка. 

Правоохоронці провели першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи, за результатами яких встановили та затримали зловмисників.

Слідчі повідомили чоловікам про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі. 

Згодом у суді чоловікам оберуть запобіжний захід.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Від початку доби ворог продовжує нарощувати темпи наступальних дій на Лиманському і Покровському напрямках.  Кількість бойових зітк...

Служба безпеки нейтралізувала агентурну групу фсб, яка діяла в Одесі. До складу ворожого осередку входили три мешканки міста віком від 1...

Про це голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив у телеграм-каналі: "▪️ 5 липня 04:05 с. Курилівка Куп’янський район. Обстріл К...

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко про наслідки нічної атаки на Київщину: Майже всю ніч ворог атакував область ударними дронами...

X