Перейти до основного вмісту

ЗЛОЧИНИ

У Києві повідомлено про підозру жінці, яка виготовляла порно за участі власних дітей

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Солом’янської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру 30-річній та 17-річній мешканкам Миколаївської області у виготовленні, розповсюдженні, збуті дитячої порнографії та у примушуванні малолітніх осіб до участі у створенні дитячої порнографії, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Так, до правоохоронних органів України надійшла інформація від іноземних колег про розповсюдження у мережі Інтернет фото- та відеоматеріалів порнографічного характеру, створених за участі двох малолітніх дівчат, ймовірно з України.

У межах розпочатого кримінального провадження, слідство встановило, що до виготовлення протиправного контенту причетна 30-річна мешканка Миколаївській області, яка використовувала для зйомок власних дітей 9 та 11 років.

Жінка діяла спільно із своєю неповнолітньою знайомою.

Так, вигадавши сценарії сексуальних сцен зловмисниці примушували малолітніх дівчат брати участь у таких зйомках, після чого виготовлені відеофайли порнографічного характеру розповсюджували за гроші через інтернет.

На теперішній час жінці та її неповнолітній спільниці повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Слідчі дії тривають. За вчинене зловмисницям загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі.

Викриття злочинної діяльності здійснювалося прокурорами спільно з Солом’янським управлінням поліції ГУ Нацполіції у місті Києві за оперативного супроводження Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

Нагадаємо, раніше за інформацією, яка надійшла від правоохоронних органів Австралії викрито 34-річну жінку та її 35-річного співмешканця з Кіровоградщини, які виготовляли порнографічні матеріали за участі малолітніх дітей, а також вчиняли відносно них дії сексуального характеру.

За матеріалами прес-служби прокуратури Києва

Допомогти "Службі розшуку дітей" - тут

Приєднуйтесь до "Магнолія-ТВ" на Facebook!

Область:  Київ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Рішення невідкладного засідання Ради оборони міста Києва щодо забезпечення безпеки в столиці.       &...

"00:15 здійснено обстріл БПЛА «Шахед» Київського району м. Харків. Пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісн...

Про це голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив у телеграм-каналі: "На початку ночі з літаків Ту-22М3, які вийшли на пускові рубежі н...

Про це голова Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив у телеграм-каналі: "406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупан...

Про це голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив у телеграм-каналі: "М. Миколаїв: Удень, 27 березня, близько 14:30 місто зазн...

X